Stäng
Brett Sortiment Snabb leverans Över 20 års erfarenhet Fri frakt från 1000 kr

Tips & Råd för ditt hundägande

Pälsvård, Del 1
Det behöver inte vara svårt att bada sin hund men vi ska gå igenom det viktigaste du behöver ha i åtanke innan du stoppar din fyrbenta älskling i badet.
av Emilie J
Vardagslydnad, Del 2Vardagslydnad, Del 2
Att träna passivitet är inte alltid lätt men ifall man lyckas är det väldigt användbart. En hund som kan ta det lugnt och vila mellan övningarna orkar träna längre. Ungefär som när du sitter på jobbet och under fikan slutar du inte tänka på uppgiften du jobbat på, då blir du fortare trött och tappar lättare koncentrationen. Men hur tränar man hunden på att vila?
av Annie G
Vardagslydnad, Del 1Vardagslydnad, Del 1
Många hundar tycker det är obehagligt och blir osäkra vid hundmöten, de vanligaste är att de börjar hoppa, skälla och försöker springa fram till den mötande hunden. Vad kan vi som möter denna hund göra för att det ska underlätta för den andra föraren?
av Annie G
FriluftskrokFriluftskrok
Under sommaren så blir det väldigt varmt i bilarna. Temperaturen i en bil går lätt upp till +85 grader C efter några minuter, även om det bara är +25 grader ute. Flera hundar varje år får värmeslag och dör av att husse eller matte lämnat dem kvar i bilen. Att lämna rutorna lite på glänt gör knappt någon skillnad.
av Sissie W
BoomberballBoomberball
Boomerball är en boll för alla hundar. Boomerball finns i flera storlekar och ska vara för stor att hunden ska kunna greppa runt bollen. Boomerball är till för att aktivera hundar och kan användas både på land och i vatten. Boomerball kan jagas, vallas och spelas med som"fotboll".
av Sissie W
"Gräsmatta" för hungriga hundar"Gräsmatta" för hungriga hundar
Green by Northmate är specialutformad för att aktivera hunden i samband med måltiden. Det blir inte lika lätt att komma åt maten när den ligger på Green by Northmate. Hundar som kastar i sig maten för snabbt och lätt kräks upp maten igen, har stor hjälp av Green by Northmate.
av Sissie W
Hur gamla är dina reflexer?Hur gamla är dina reflexer?
Vanligtvis håller en reflex i tre år, men många gånger så slits de ut fortare. Regn, slitage och repor förkortar livslängden avsevärt. Så testa hur dina reflexer mår genom dessa enkla steg:
av Sissie W
Tassproblem?Tassproblem?
Det är många hundar som får röda och missfärgade tassar på vintern. Kliande ilsket röd hud mellan tårna och trampdynorna p g a all snö och salt. På alla ljusa hundar syns problemet bäst. Det finns hjälp och man kan göra något åt det.
av Sissie W
Hur mycket extra får din hund?Hur mycket extra får din hund?
Det är lätt att man ger sin hund extra godsaker. Men hur mycket energi finns det i detta extra godis?
av Sissie W
Hör din valp
Valpar har en förmåga att vara "i vägen" ibland. Har du snubblat över din valp bara för att den har smugit sig in bakom dig? Det kan hända alla. Här får du tips om hur du kan undvika detta.
av Sissie W

Arkiv

2016
   februari 2016 (1)
   januari 2016 (1)
2015
   december 2015 (1)
   februari 2015 (6)
2014
   november 2014 (1)
   september 2014 (1)
   januari 2014 (1)