Stäng
Brett Sortiment Snabb leverans Över 20 års erfarenhet Fri frakt från 1000 kr

Smådjur

L80 SmådjurL80 Smådjur
Här hittar du L80 för de flesta smådjuren.
Funderar du på att köpa kanin?Funderar du på att köpa kanin?
Kaniner är ett mycket uppskattat husdjur. De är lätta att ta hand om och äter många sorters gnagarblandningar. Hö är dock något som alltid ska finnas. Dels för tändernas skull men framför allt för att mage och tarmar ska fungera på kaninen.
Kort om GerbilenKort om Gerbilen
Gerbiler är ett aktivt och trevligt litet djur. Riktigt roligt att bara sitta och titta på då de är fulla av bus och upptåg. Gerbiler trivs inte ensamma. De lever naturligt i familjegrupper så det är inga problem att ha flera honor tillsammans eller flera hannar.
Kort om hamsternKort om hamstern
Hamstrar är trevliga lite robustare smågnagare. Det finns olika sorters hamstrar men den mest kända är guldhamster. Trots namnet finns dom i flera färger och både korthåriga och långhåriga. Hamstern lever i cirka 3 år och är en lättskött nattaktivt gnagare. Guldhamstern lever ensam i det vilda vilket gör att man kan inte hålla två hamstrar i samma bur utan att de slåss. Och de slåss ordentligt. Det är inte alltför sällan som någon av dem dör i en strid. Endast en brunstig hona kan acceptera en hane under några timmar på brunstdagen!

Arkiv

2015
   november 2015 (1)
   februari 2015 (3)