Stäng
Brett Sortiment Snabb leverans Över 20 års erfarenhet Fri frakt från 1000 kr
Pälsvård, Del 1
Det behöver inte vara svårt att bada sin hund men vi ska gå igenom det viktigaste du behöver ha i åtanke innan du stoppar din fyrbenta älskling i badet.
Vardagslydnad, Del 2
Att träna passivitet är inte alltid lätt men ifall man lyckas är det väldigt användbart. En hund som kan ta det lugnt och vila mellan övningarna orkar träna längre. Ungefär som när du sitter på jobbet och under fikan slutar du inte tänka på uppgiften du jobbat på, då blir du fortare trött och tappar lättare koncentrationen. Men hur tränar man hunden på att vila?
Vardagslydnad, Del 1
Många hundar tycker det är obehagligt och blir osäkra vid hundmöten, de vanligaste är att de börjar hoppa, skälla och försöker springa fram till den mötande hunden. Vad kan vi som möter denna hund göra för att det ska underlätta för den andra föraren?
Friluftskrok
Under sommaren så blir det väldigt varmt i bilarna. Temperaturen i en bil går lätt upp till +85 grader C efter några minuter, även om det bara är +25 grader ute. Flera hundar varje år får värmeslag och dör av att husse eller matte lämnat dem kvar i bilen. Att lämna rutorna lite på glänt gör knappt någon skillnad.
Boomberball
Boomerball är en boll för alla hundar. Boomerball finns i flera storlekar och ska vara för stor att hunden ska kunna greppa runt bollen. Boomerball är till för att aktivera hundar och kan användas både på land och i vatten. Boomerball kan jagas, vallas och spelas med som"fotboll".
Royal Canin Mini Junior
Royal Canin från 189 kr
I lager