Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Träning & Bruks / Godisväskor

Träningsväska, Belöningsväskor & Godisväska till hund

Belöningsväskor & Godisväskor för hund: Smart och praktisk förvaring för dig som alltid vill vara redo för hundträningen, vardagslydnaden eller bara för koppelträning av valpen, då är en hundgodisväska något för dig. Hos oss hittar du belöningsväskor, hundgodisväskor och förvaringsväskor för en smidig och bekymmersfri hundpromenad eller hundträning. I vårt sortiment finner du smarta godisväskor & träningsväskor för din hundträning från välkända varumärken så som Bandee, Hurtta, Trixie och addpocket. Köp godisväska till hund enkelt och smidigt med snabb leverans online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm - Varmt välkommen in!

Läs mer om godisväskor & belöningsväskor för hund

Kort om godisväskor till hund

Trött på att alltid ha smulor eller kladdiga fickor i jackan och byxorna? Då är en hundgodisväska till hunden något för dig! Godisväskor till hund erbjuder smart förvaring som ser till att du slipper smulor och kladd i fickorna. Med belöningsväskan till hund är du alltid redo att träna och belöna önskat beteende!

 

Att tänka på när du köper belöningsväska för hund

Valet av godisväska, träningsväska och belöningsväska för hund beror troligen främst på hur du tänker använda den. Har du behov av stora fickor och förvaring för träningsprylar så som klicker, target stix, dummies m.m. så rekommenderar vi först och främst en smart midjeväska så som Bandee Pouch eller Addpocket. Kikar du främst på en belöningsväska för att slippa ha hundgodis i alla jackor och byxfickor så rekommenderar vi i första hand en smart liten godisväska till hund med clips eller hake som är lätt att sätta fast på kläderna. En bra godisväska till hundutställning för oss är en smidig och liten godisväska som inte är i vägen i ringen. 

 

Egenskaper vi uppskattar på belöningsväskor för hund

  • Smidig hake - Något vi uppskattar när vi tränar hundarna och använder godisväskor i vardagen är att belöningsväskan är försedd med bra och lättanvända hakar, vare sig det är clips för att sätta i byxfickan, pistolhake som kan sättas fast i vad öglor m.m. 

  • Stora och rymliga fickor - Främst för dig som tränar aktivt med hunden så rekommenderar vi en bra midjeväska eller hundträningsväska så som Bandee Pouch. En smart midjeväska ger dig möjlighet att förvara alla hundens tränignsprylar enkelt och smidigt men låter dig fortfarande ha händerna fria.

  • Dragsko - Något vi absolut inte vill ska hända när vi tränar hunden är att godiset ska ramla ut. En dragsko eller lock på godisväskan är något vi tycker är viktigt på godisväskor. Framförallt på godisväska för hundutställning. Att spilla ut en hel hundgodispåse i ringen kan leda till en mindre katastrof.

  • Innerfoder - En liten godiväska till hund bör också vara försedd med ett innerfoder. Inte allt hundgodis är torrt utan vissa hundgodisar tenderar till att vara feta eller kladda lite. Då är det skönt att veta att godisväskan håller allt på plats!

 

 

 

Behöver du tips och råd när du köper en belöningsväska, träningsväska eller godiväska till hunden?

Är du osäker på vilken modell, storlek eller vilka tillbehör som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en bra godisväska som uppfyllter dina krav. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa bra hundgodisväskor till hund. Köp belöningsväska hund online med möjlighet till fri frakt eller besök vår fysiska butik. Varmt välkommen in!