Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundbäddar / Igloo & Tittut

Hundiglo, Tittut & Sovsäck för hund

Hundiglo, Tittuter & Sovsäck för hund: Många hundar älskar att sova i hundiglo, hundgrotta eller sovsäckar. En hundiglo erbjuder en varm, mysig och härlig plats för hunden att krypa in på och sova i trygghet. Hundar sover gärna 14-16 timmar per dag, därför är det viktigt att erbjuda en mysig sovplats eller hundigloo för hunden att mysa i. Hos oss hittar du noggrant utvalda hundiglos, sovsäck för hund och tittuter i olika storlekar, färger och material. Givetvis från välkända och trygga varumärken så som Dogman, Trixie, Hurtta och Ozami. Köp hundiglo enkelt och fraktfritt online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm och prova ut en snygg och mysig hundiglo. Varmt välkommen in!

Läs mer om hundiglo & sovsäckar för hund

 

Kort om hundiglo & sovsäck för hund

Har du en hund som allid ska krypa in under täcket eller filten? Då kan vi varmt rekommendera en hundiglo! Hundigloos finns i alla möjliga olika storlekar och modeller, där någon säkerligen passar för din hund.

 


Tips när du köper en hundiglo, sovgrotta eller sovsäck till hunden
Hundiglo

Precis som vid många andra köp så finns det alltid en hel del att tänka på när du köper något - precis som med hundiglos, nedan går vi igenom några saker du bör fundera på innan du köper en hundiglo. Har du fler frågor är du givetvis varmt välkommen att höra av dig.

Storlek på hundiglo

Storleken är en av de viktigaste egenskaperna att få till rätt när du köper en hundiglo, blir den för liten, så finns det alltid en risk att hunden inte vill sova i hundiglon liksom blir den för stor så kanske dedär trygga myset försvinner. Lagom är alltså bäst!

  • Hundiglo liten hund - Det är generellt lättare att hitta en hundiglo till liten hund än stor. För hundar upp till 6-7 kg så fungerar Igloo's för katter utmärkt även för hund.

  • Hundiglo stor hund - Att köpa en hundiglo till större hundar är ofta svårare. Vanligtvis förekommer hundiglos lämpliga för hundar upp till ca 15 kg. 

 

Egenskaper på sovgrottor & hundiglos vi uppskattar

Det finns så klart en hel del egenskaper som vi uppskattar när det kommer till köp av hundiglos.

  • Tvättbar dyna - Att hundiglon går att tvätta tycker vi är väldigt viktigt. Även om du använder en hundfillt eller hundfäll i hundiglon så blir de till slut smutsiga och behöver tvättas. Något som underlättar renhållningen är när dynan är löstagbar och tvättbar alternativt har ett avtagbart fodral.

  • Antiglid - Många hundar älskar att böka och bädda i sina hundiglos, därför rekommenderar vi hundiglos med antiglidfötter på undersidan - även om detta inte förhindrar att hundiglon rör sig lite, så brukar det ändå hjälpa en del.

  • Maximalt mys! - Det kanske absolut viktigaste är att hundiglon är mysig! Gärna lurvig, varm och mjuk att ligga på. Så det gäller att dynan har en bra stoppning och erbjuder stöd åt hunden vikt.

 


Sovsäckar för hund

När du är ute på resande fot eller ska ut och vandra så blir det ofta lite för trångt att sova med hunden i sin egen sovsäck. Vi kan varmt rekommendera Hurttas sovsäck för hund som trots sin ringa vikt, ger en förträfflig värmereflektering. 

 


Behöver du hjälp att köpa en hundiglo, sovgrotta eller sovsäck till hunden?

Vet du inte vilket typ av hundiglo eller storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en passande hundiglo och sovsäck till valpen och hunden. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta en snygg, smart, smidig och skön hundiglo eller passande sovsäck till hunden för vandringen! Hos oss kan du köpa bra, tvättbara och snygga hundiglos och sovsäckar för hund, billigt och prisvärt både Online och i butik!