Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Koppel, Halsband & Sele / Namnbrickor & Smycken

Graverade Namnbrickor & ID-Brickor för hund

Hos oss hittar du mängder av olika namnbrickor och ID-brickor för hund. Välj och vraka bland namnbrickor i former så som hundben, cirklar, hjärtan, ben eller andra roliga former. Givetvis hittar du namnbrickor hund i guldfärg, mässing, rostfritt och silver. Vi graverar namnbrickan efter dina önskemål! Att skaffa en namnbricka till hunden är en billig och enkel försäkring om din hund eller valp skulle komma bort från dig. Vill du läsa mer om nambrickor för hundar så har vi samlat vanliga frågor vi får om namnbrickor nedan.

Läs mer om Namnbrickor & ID-brickor för hund.

Kort om Namnbrickor hund & ID-Brickor

När det kommer till att köpa en namnbricka till hunden eller valpen så finns det en del att ta hänsyn till. Vi tycker att du bör anpassa hundnamnbrickan efter storleken på din hund. Att välja en jättestor namnbricka till en hund eller valp av små raser fungerar kanske, men din valp kommer troligtvis tycka att namnbricka är i vägen och eventuellt hindra hundens rörelser.

Hos oss hittar du namnbrickor i en mängd olika former och färger, så som namnbricka i guld, mässing, namnbricka till hundhalsbandet eller varför inte sätt namnbrickan på hundselen? 

Välj ut en passande namnbricka i den färg du önskar och skriver in vad du vill att det ska stå på namnbrickan (max fyra rader). Vissa namnbrickor till hund kan graveras på båda sidor och andra endast på ena sidan. Detta ser du enkelt under respektive namnbricka för hund. Välj sedan de typsnitt du önskar.


Vi graverar namnbrickor till hund!

Vi graverar namnbrickan efter dina önskemål här hos oss och själva graveringen görs på ca tre minuter. Vanligtvis så väljer de flesta att gravera in hundens namn och ett telefonnummer på namnbrickan.

Vanliga frågor om Namnbrickor & ID-Brickor för hund

Kan namnbrickor framkalla allergier?
Vissa märken av namnbrickor för hund kan framkalla allergier som kan ge hunden hudirritationer och/eller klåda. De namnbrickor vi säljer är allergisäkra och ger inte upphov till allergier.Vilka material är namnbrickorna tillverkade av?
Alla namnbrickor vi säljer är tillverkad av korrisionsbeständigt aluminium eller plätterad mässing. På så sätt är de allergisäkra och ger inte upphov till allergier hos hunden. Alla våra namnbrickor är med andra ord rostfria.


Varför är Namnbricka & ID-Bricka viktigt?
Valpar har lätt att smita iväg genom ett staket och komma på villovägar då dom gärna utforskar sin omgivning utan att förstå konsikvenser. En namnbricka är extra viktigt att ha på sin valp. När man väljer namnbricka till valpar så är de mindre brickorna mer lämpliga. De väger väldigt litet, bara några få gram, och blir inte i vägen när valpen leker. Namnbrickorna för valpen placeras enkelt i valphalsbandet eller i en sele.


Hur länge håller en graverad namnbricka?
En graverad namnbricka kan hålla hur länge som helst. Gravyren ristas in i brickan med en industridiamant av hög kvalité. Den vanligaste orsaken till att man skaffar en ny namnbricka är att man har bytt telefonnummer eller vill köpa en namnbricka med en annan coolare design.


Vilken är den bästa namnbrickan till hund?

Det händer att vi får frågan om vilken namnbricka till hund som är bäst. Vi tycker att du ska välja en namnbricka som passar din hund både till storlek form och färg. Matcha gärna färgen på namnbrickan och ID-brickan med ett snyggt hundhalsband. Vi har Namnbrickor och ID-brickor för hund i mängder av olika färger, stilar och former.

Många av namnbrickorna är inte bara en ID-bricka utan också ett smycke eller accesoar. När du väljer namnbricka så matcha med selen eller halsbandets färger. Har man flera selar/halsband så ha en matchande bricka till varje, så slipper du flytta brickan.


Olika typer av Namnbrickor för hund?
Namnbrickor för hund finns en mängd olika kombinationer, färger, former, storlekar och designer. Nedan kan du läsa mer ingående om specifika varianter.

Ben - Namnbricka för hund

Namnbricka i form av ben är en riktig klassiker. Den är mera långsmal och man får lätt plats med flera telefonummer ingraverade på brickan. Vill man ha hundens namn så brukar vi rekommendera att ha namnet på ena sidan och ett eller två telefonnummer på baksidan. Man kan ha upp till fyra telefonnummer, men två blir tydligast. Namnbrickorna i benform finns i två storlekar och i en mängd färger så som guld, mässing och silver.

Det finns två olika typer av benform. Den enklare modellen (Basic) och den mer Disney-liknande (Classic). Classic är något smalare på mitten och där rekommenderar vi att man bara skriver telefonnummer.

Cirkel - Graverad namnbricka

Cirkelformad bricka är stilren. Här finns plats för flera telefonnummer. Cirkeln är ett vanligt val för många och väldigt säker i och med att brickan är helt runt och saknar kanter.

Bland de cirkelformade ID-brickorna finns det en mängd olika brickor att välja på. Allt från vanliga klassiska till glittriga. Det finns även varianter med motiv av fotboll, basketboll, tennisboll. Andra har texter som "The Boss", "I'm the King" eller "All You need is Dog", för att näma några.


Hjärta - Namnbricka

Namnbricka i form av ett hjärta är en annan klassiker som finns i många färger. Även som guld- och silverglittrande. Vill man få plats med många telefonnummer så finns det en större variant. Visst är det sött med ett litet hjärta på den lilla hunden?

Namnbricka med reflex

Det finns ID-brickor och namnbrickor med reflexer som har reflekterande material på ena sidan. Dessa brickor finns i liten och stor cirkel samt hjärtform. En smart namnbricka med dubbla funktioner.

Tysta namnbrickor

Dessa namnbrickor är försedda med en gummikant som göra att namnbrickan blir tystare. Här är det slut på klingandet från namnbrickan när hunden äter eller dricker vatten. En perfekt namnbricka att ha på halsband med mycket metall. Namnbrickan finns i hjärtform eller benform i tre färger.

Roliga & Coola namnbrickor

Flera av nambrickorna har andra roliga former än de klassiska ben, hjärta och cirkel. Tass, blomma, rosett är några fina varianter som finns. Det finns också med texter som "The Boss", "Queen", Ledgend" och "Happy" för att nämna några av modellerna.

Namnbrickor med guld & bling

Guldfärgade ID-brickor finns i flera varianter. Vanliga klassiska modeller, men också med glitter och strass. Mycket vackra namnbrickor för hundar med känsla för stil och glamour. Namnbrickorna finns också i silverglitter. Våra bäst säljande namnbrickor är i guld, mässing och silver.

Andra användningsområden för graverade namnbrickor?
Nyckelbricka
Istället för en tråkig nyckelbricka i plast så kan du köpa en egendesignade och graverade nyckelbricka. Varför inte en graverad nyckelbricka till cykeln, garaget, eller bilen? Möjligheterna är oändliga! 


Namnbricka för hästar
Våra namnbrickor kan också användas som namnbricka till hästarna i stallet.  

Hundhalsband Gravyr
Istället för ett hundhalsband med gravy så använd en namnbricka, så kan du byta ut namnbrickan eller införskaffa flera i olika färger och designer.

Du väljer, vi graverar!
Vår moderna maskin graverar en namnbricka blixtfort. Vår graveringsmaskin graverar namnbrickor med en industridiamant som säkerställer att namnbrickan håller länge! Du väljer fritt vad du vill att vi graverar åt dig. De flesta namnbrickor kan graveras på båda sidor med upp till fyra rader på varje sida. Tänk på att storleken på texten blir mindre desto fler rader du väljer. Du kan även välja mellan fyra olika typsnitt. Typsnittet på namnbrickan väljer du under respektive artikel. 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA & PROVA UT EN Graverad NAMNBRICKA TILL DIN HUND ELLER VALP?

Vet du inte vilken typ av namnbricka eller ID-Bricka du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en namnbricka som passar dig och din hund.
Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta att en passande namnbricka och gravera den direkt efter dina önskemål. Hos oss kan du köpa bra, tåliga, snygga, coola och häftiga namnbrickor för hundar & valpar, billigt och prisvärt både Online och i butik!

1 2 3  85 artiklar Kampanjprodukter(1) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
1 2 3