Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundleksaker / Vattenleksaker

Vattenleksaker hund - Flytande & vattenleksaker för hund

Vattenleksaker & Flytande hundleksaker: Flytande hundleksaker för sommarens varma dagar och kul vattenlek med hunden. Många hundar gillar också att leka i vatten varma dagar, då är det bra att ha en flytande leksak i leksakskittet. Flytande leksaker finns både i hårda och mjuka material. Att leka i vattnet med vattenleksaker med din hund är inte bara stimulerande och aktiverande utan även ett bra sätt att få en mindre badsugen hund att tycka vattnet är kul. Hos oss hittar du noggrant utvalda vattenleksaker för hund från välkända varumärken så som Trixie, Kong, Dogman & Active Canis. Köp online med fri frakt eller besök vår fysiska Butik i Sickla Köpkvarter, Stockholm - Nacka. Varmt välkommen in!

Läs mer om Vattenleksaker & flytande hundleksaker

Kort om Vattenleksaker för hund

Även om många hundraser älskar att simma och leka i vattnet och kan göra det i en evighet utan att tröttna så bör du ha uppsikt över hunden hela tiden och vara försiktig i områden med algblomning och vara vaksam på detta innan ni startar vattenleken. Apportering i vatten är en kul aktivitet för många hundar, men är det höga vågor så kan en flytväst för hunden vara en god idé. Anpassa även storleken på vattenleksaken så att hunden enkelt kan få grepp om vattenleksaken ute i vattnet. 

Behöver du hjälp att välja flytande hundleksak eller vattenleksak till din hund eller valp?

Vet du inte vilken flytleksak som passar dig och din hund bäst? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt vattenleksak. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa flytande hundleksaker från välkända varumärken så som Trixie, Dogman, Rogz och kong. Köp billigt online eller i butik.