Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundleksaker / Kast & Flyg

Bollkastare, Frisbees & Kastleksaker för hund

Bollkastare hund & Hundfrisbee: Hos oss hittar du massor med roliga bollkastare, bollar och frisbees för kul utomhus aktivering av hundar. En frisbee är ett måste för den apporterande hunden. Hundfrisbeen flyger långt och hunden älskar den. Flera av våra Frisbees flyter även och passar därför ypperligt bra att använda i vattnet också. Ett par saker att tänka på är att lära hunden att greppa frisbeen mjuk så att hunden inte skadar varken sig själv eller frisbeen. Kasta aldrig frisbeen mot hunden då risken är stor för skador. Se till att det är fri väg åt det håll du kastar, många hundar springer på utan att ta hänsyn till saker ivägen oavsett om det är en papperskorg, buske eller människa. Hos oss hittar du mängder av hundfrisbee och smarta bollkaster för hund från välkända varumärken så som Trixie, Kong, Dogman, Party Pets med flera! Köp online med fri frakt eller besök vår fysiska Butik i Sickla Köpkvarter, Stockholm - Nacka. Varmt välkommen in! 

Läs mer om Hundfrisbee & bollkastare hund

Kort om bollkastare hund & hundfrisbee

Leksaker som bollkastare och hundfrisbee är klassiska leksaker för utomhuslek åretrunt. Fantastiska leksaker som ger dig och din hund en stund att komma närmare varandra genom lek.

 

Tänkvärt när det kommer till hundfrisbee & bollkastare


Hundfrisbee - välj en tålig och mjuk hundfrisbee

När du köper en hundfrisbee så gäller det att du köper en bra hundfrisbee som är tillverkad av giftfria material, gärna flyter och framförallt inte är för hård. En hårdplastfrisbee kan orsaka skador på hundens tänder. Ytterligare en fördel med en riktig hundfrisbee är att de i flesta fallen dessutom flyter - vilket gör hundfrisbeen till en fantastisk kul vattenleksak.

 

Bollkastare hund - enkelt verktyg för att kasta långt

För dig som vill ha lite extra kraft i svinget så föreslår vi en bollkastare. Bollkastare för hund finns i en mängd olika varianter, länger och storlekar. Generellt så funkar de flesta vanliga tennisbollarna i bollkastarna. 

 

 

Vanliga frågor om bollkastare hund & hundfrisbees

Vilken storlek av bollar fungerar i bollkastare? Beroende på vilken typ av bollkastare du har så brukar det normalt stå angivet i beskrivningen. Vanligt förekommande storlek är Ø5-6,5 cm


Behöver du hjälp att välja rätt typ av hundfrisbee eller bollkastare hund du ska köpa till din hund eller valp?

Vet du inte vilken hundfrisbee eller bollkastare hund du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt bollkastare utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta många roliga hundfrisbees och bollkastare hund för valpar och vuxna hundar, köp billigt online eller i butik.