Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundleksaker / Boll & Tennis

Hundleksak boll & hundbollar

Bollar & tennisleksaker för hund kanske är a och o i kittet med hundleksaker. Det finns gummibollar, mjuka bollar, tennisbollar, pipbollar, repbollar och så vidare. Vissa är flytande vissa lyser i mörker. Bollar är helt enkelt en klassiker i hundleksakslådan. När du väljer en boll till din hund eller valp så se till att den håller för starka käkar och inte är för liten så hunden eller valpen riskerar att svälja den hel. Bollen engagerar även ofta dig som hundägare då många hundar älskar att springa och hämta bollar för att låta dig kasta iväg den igen. Hos oss hittar du mängder av bollar och tennisleksaker för hund från välkända varumärken så som Trixie, Kong, Dogman, Party Pets med flera! Köp online med fri frakt eller besök vår fysiska Butik i Sickla Köpkvarter, Stockholm - Nacka. Varmt välkommen in! 

Läs mer om Hundbollar & aktivitetsboll hund

Kort om Hundleksaker boll

Bollar kanske är den absolut mest klassiska hundleksaker. En hundboll bör ingå i alla hundars leksakskitt. Boll till hund kan användas både inomhus liksom utomhus på promenaden. Det finns en mängd olika bollar - allt från hundleksak boll med snöre som kan kastas långt till oförstör boll som inte går sönder. Nedan går vi igenom ett par saker som kan vara värda att fundera på när du köper en boll till vovven.

Att tänka på vid köp av hundbollar & aktivitetsboll till hund

Först och främst så fundera på hur och vid vilka tillfällen du tänkt att använda bollen. Liksom om bollen ska innehålla pipljud eller inte, studsa, tillverkad av gummi och så vidare... Nedan går vi igenom förslag på uppskattade lekar med bollar för våra hundar.

 • Apportering - boll med rep hund
  Så klart en klassiker - många hundar uppskattar att apportera bollar. En hundboll är ju så lätt att ta med på promenaden och är ett enkelt sätt att låta hunden få utlopp för fysisk aktivitet. Oavsett om du använder en bollkastare, hundleksak boll med snöre som kan kastas jättelångt eller bara en tennisboll hund så tror vi att du och din hund kommer ha många roliga stunder med en enkel boll!

 • Låt hunden spela boll själv
  Det är inte ovanligt att hundar gillar att leka med bollar på egen hand. Då gäller det att se till att bollen ni använder inte är för liten och kan sväljas, likaså gäller det att ha koll på om bollen går sönder eller delar lossnar. Då är det dags för att köpa en ny hållbar boll till hunden. Givetgvis hittar du stor boll hund hos oss.

 • Bollar för aktivering med belöning
  Flertalet hundbollar kan också använda som aktiveringsleksak genom att stoppa i godis eller torrfoder i bollen och låta hunden rulla ut godsakerna själv. Utmärkt inomhusaktivering för regniga dagar.

 • Boll till hund som inte går sönder
  Söker du en oförstörbar boll hund? Många kunder frågar efter bollar till hund som inte går sönder, vilket det så klart finns! Dock så är vassa valptänder så pass vassa att de även kan gnaga sönder de absolut bästa och mest hållbara bollarna till hund, även om de håller nästan för evigt. Det kan också vara värt att tänka på att bollen hellre ska gå sönder än hundens tänder. Oavsett så tror vi att du kommer hitta en passande hund boll gummi till dig och din hund hos oss.  Har du en hund som tar sönder bollar på löpande band så rekommenderar vi naturgummi och TPR-gummibollar.

 

 

Vanliga frågor om hundbollar

Garanti på hundbollar? Givetvis gäller fabrikationsgaranti på hundbollar. Det dock många missar är att garantin inte gäller för en leksak som tuggats sönder av hunden eller valpen. Ingen boll är oförstörbar och håller för evigt. Har du en hund med starka käkar och tänder som gillar att kampa, då bör valet av leksak hamna på en betydligt mer tålig sådan som är anpassad just för detta. Det många inte tänker på är att just välja en leksak som passar din hund. Tänk gärna efter en gång extra innan du köper en hundleksak hur din hund leker och anpassa valet av hundleksak efter detta.


 

Behöver du hjälp att välja en brra hållbar boll hund eller tennisboll hund till din hund eller valp?

Vet du inte hur du ska typ av hundboll din hund ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en rolig och underhållande hundboll. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta ett stort urval av hundleksaker boll och aktivitetsbollar till hund, köp billigt online eller i butik.

1 2  34 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
1 2