Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundens Apotek / Kragar & Rehab

Kragar, Rehab & Efteroperation för hund

Kragar och efteroperationsdräkter för hund och valp från välkända varumärken som Buster, karlie och Trixie. I vårt sortiment erbjuder vi klassiska det mesta från klassiska hundkragar, bitterspray, pillergivare till modernare uppblåsbara hundkragar och efteroperationsdräkter för hund.

Underkategorier: Kragar & Skyddskragar - Rehab & Operationsdräkter 

Läs mer om Efteroperationsvård för hund

Kort om rehab, kragar och efteroperationsbodys 

Oavsett vilken typ av vård, kastrering eller sår så erbjuder vi smidiga underlättande halskragar, efteroperationsbodys och rehabutrustning till hunden. Allt från den klassiska halskragen med plyschkant som många gånger används efter operationer eller för att skydda sår eller irritationer i hud från kliande och slickande. 

 

Vårdprylarna för våra hundar


Halskragar

De flesta av oss hundägare brukar behöva hantera en halskrage någon gång under hundens liv av olika skäl. Hos oss hittar du ställbara, uppblåsbara och mjuka halskragar för alla typer av behov. Läs mer om tips för hantering av halskragar här.

Efteroperationsdräkter & Rehab

Många gånger efter en operation kan även en operationsdräkt vara ett bra alternativ istället för de klassiska hundkragarna. Så kallade Body Suits för hund är tvättbara, elastiska och skyddar sår och styng från hundens klor. Läs mer om tips kring body suits och operationsdräkter för hund här.

Vet du inte vilken storlek eller rehabpryl du behöver?

Vet du inte vilken operationsdräkt eller krage du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och modell. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss hittar du hund-rehabprodukter från välkända varumärken så som Buster, Trixie och Comfy Collar billigt med snabb leverans eller köp i butik.