Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundbäddar / Filt & Fällar

Hundfilt & Hundfällar

Hundfilt & hundfäll: Filtar och fällar fyller många funktioner i vardagen som hundägare. Filt till hundens bädd, hundfilt till bil eller en msyig hundfiltför soffan är alltid uppskattade av våra hundar. Samtidigt hundfiltarna enklare att städa och hålla rent hundens säng, soffan eller bilen. Hundfiltar lämpar sig även utmärkt att använda i bilen. Hos oss hittar du hundfiltar & hundfällar från välkända varumärken så som Dogman, Trixie, Maxfiällen, Lupus och Ozami. Köp hundfilt online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt välkommen in!

 

Läs mer om hundfällar & hundfiltar

Kort om hundfällar & hundfiltar

En praktisk och snygg filt till hund har vi nog alla hundägare antingen använt eller tänkt att vi behöver. Hundfiltar fyller många funktioner i vardagen med både hund och katt. Hundfällar lämpar sig utmärkt att använda i bilen, hundburen liksom i soffan elller på bädden. 

 

Att tänka på när du köper en hundfilt eller hundfäll

Vad du ska använda hundfilten och hundfällen till styr troligtvis de flesta valen när det kommer till färg, storlek och typ av hundfilt eller hundfäll. Nedan går vi igenom hur vi vanligtvis använder hundfiltar och hundfällar samt vilka egenskaper vi uppskattar.

 

Hur vi använder hundfiltar & hundfällar

  • Hundfiltar - Hundfiltarrna använder vi mestadels som en mysig del i hundens bädd, på soffan, ovanpå en madrass i bilburen eller på andra platser där vi vill ge våra hundar en mysigare plats att sova på eller i. Letar du efter en hundfilt soffa så rekommenderar vi Dogman Pläd supersoft, en supermysig och stilren hundfilt.

  • Hundfällar - Hundfällarna är något tjockare och ofta försedda med antiglid på undersidan, vilket gör att de passar utmärkt att använda i hundburen eller på resande fot liksom efter träningen. Hundfällarna värmer något mer än hundfiltarna och ger lite avlastning även om de inte ger samma komfort som en bädd.

 

Uppskattade egenskaper på hundfällar & hundfiltar

Nedan går vi igenom egenskaper på hundfiltar och hundfällar vi uppskattar.

  • Antiglid - Att köpa en hundfäll utan gummerad undersida eller någon form av antiglidbehandling ångras snabbt. Framförallt om du tänkt att använda hundfällen eller filten i en transportbur. Gummerad undersida är något vi varmt kan rekommendera. En kvalitativ hundfäll med gummerad undersida går självklart bra att tvätta i tvättmaskin också.

  • Tvättråd - Något vi också uppskattar är: generösa tvättråd som gör det busenkelt och snabbt att tvätta hundfilten liksom att få den torr. 

  • Värme - Söker du en värmande hundfilt eller hundfäll så kan vi varmt rekommendera en hundfäll. Hundfällarna minskar värmeförlusten på golv eller kalla platser och gör att hunden inte fryser lika lätt.

 

 

Behöver du hjälp att köpa en hundfilt, wetbed eller hundfäll?

Vet du inte vilket typ av hundfilt, hundfäll eller storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en passande filt och fäll  till valpen och hunden. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta en snygg, smart, smidig, skön och praktisk hundfäll! Hos oss kan du köpa bra, tvättbara och snygga hundfiltar till soffan eller fleecefilt hund, billigt och prisvärt både Online och i butik!