Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Matplats / Foderförvaring

Torrfoder- & Kattmatsförvaring

Foderförvaring för katt: Fördelarna är många med en lufttät och ohyresäker foderbehållare till katten. Söker du praktisk och smart förvaring för torrfodret och kattmaten? Foderförvaring och foderbehållare oavsett om det är praktiska eller snygga fodertunnor för katt eller för att slippa ohyra i maten hittar du nedan.

Läs mer om Foderförvaring för katt

Kort om Foderförvaring för katt 

Att förvara kattmaten i lufttäta behållare uppskattar inte bara vi kattägare utan även katterna. Den arom och smak torrfodret har minskar succesivt med tiden om torrfodret inte förvaras i en lufttät behållare som också gärna placeras i ett svalt utrymme. Dessutom kan du vara säker på att du slipper oönskad ohyra i kattmaten. För oss är en bra torrfoderbehållare för katt ett måste!

Att tänka på vid köp av foderbehållare till kattmaten

När du letar efter en praktisk, snygg och smart foderförvaring till kattmaten så är det bra att tänka på att du köper en behållare som rymmer hela torrfoderpåsen och inte bara innehållet. De flesta torrfoderpåsarna levereras idag med smarta Zip-lock lås som också bidrar till att hålla torrfodret fräsch och underbart doftande för katten. 

 

Vanliga frågor om foderbehållare för katt

Hur ofta ska jag tvätta rent foderbehållaren? Vi rekommenderar att du rengör foderbehållaren varje gång du byter fodersäck eller oftare för att säkerställa att kattmaten håller sig fräsch länge. 


Varför ska man ha en foderbehållare för katt? En foderbehållare kommer att göra att kattmaten luktar gott, håller sig fräsch och ohyrefri mycket längre.

Behöver du hjälp att köpa en foderbehållare till kattmaten?

Vet du inte vilken foderförvaring eller foderhink du behöver eller som passar dig och din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foderförvaring till torrfodret. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, prisvärda, snygga och praktiska foderförvaring för katt online och i butik.