Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Matplats / Foderautomat

Foderautomat hund

Foderautomater Hund: Söker du en foderautomat hund timer eller foderautomat som hjälper dig att dosera ut hundfodret? Hos oss hittar du både smarta foderautomater för torrfoder som minskar risken för överätning liksom praktiska och smarta foderautomater för hund som ger dig möjlighet att övervaka hunden när den äter liksom att kommunciera genom ljud och video. Köp foderautomat och foderautomat hund med timer från välkända varurmäken så som Trixie. Köp foderautomat enkelt online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt Välkommen in!

Läs mer om foderautomater för hundar

Kort om Foderautomater för hundar 

Foderautomater har idag utvecklats till att erbjuda många nya egenskaper så som både video och röstkommunikation med din hund liksom möjligheten att ställa in hur ofta, hur mycket och när hunden ska utfodras med en automatisk foderautomat för hund. 

 

Fördelar med foderautomater för hund

Foderautomat är ett utmärkt verktyg för dig som kanske har en hund som överäter eller vill kasta i sig maten. Med en foderautomat stor hund kan du kontrollera exakt hur ofta och hur mycket din hund får tillgång till mat. De nyare foderautomaterna är försedda med smarta funktioner som gör att du enkelt kan koppla upp dig med din smart-telefon för att kunna se vad din hund gör liksom kunna kommunicera med hunden. Måltidsstorlekarna kan även anpassas efter just din hund - vilket gör det smidigt att använda om du försöker få ner din hunds vikt.

 

Smart foderautomat hund

Idag erbjuds det många olika modeller av foderautomater, mest populära är de smarta foderautomaterna med timer, kamera och röstfunktioner. De smarta foderautomaterna för hund ger många fördelar så som att ha koll på när din hund äter, hur mycket din hund äter samt möjligheten att se när din hund äter. Vi rekommenderar framförallt de nyare foderautomaterna för hund med smarta funktioner så som Trixie TX8. Upptäck uppkopplade foderautomater för hund.

 

Vanliga frågor om Foderautomat & Automatiska hundmatskålar

Vart är bästa placeringen av foderautomaten? Placera gärna foderautomaten på ett underlägg om du har känsliga golv eller om din hund skvätter eller dräller när den äter. Foderautomaten kan placerar i stort sett vart som helst så länge tillgång till ett eluttag finns. Merparten av de nyare foderautomaterna kan dessutom drivas på batterier, vilket gör att begränsningarna för placering i stort sätt är obegränsade.


Hur ofta ska jag göra rent foderautomaten? Främst beror detta på vad du utfodrar din hund med. Vi rekommenderar att du gör rent foderautomaten med jämna mellanrum ca 1-2 ggr i veckan för att hålla den fräsch.

 

Behöver du hjälp att köpa en foderautomat till din hund?

Vet du inte vilken foderautomat eller storlek på foderautomat som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, prisvärda och billiga foderautomater och för hundar online och i butik.