Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Koppel, Halsband & Sele / Reflex & Blink

Reflex & blinkhalsband för katt

Reflexhalsband & Reflex till katt: Reflexer är en billig försäkring! Se alltid till att din katt syns i mörket. Tänk även på att reflexer på reflexhalsband katt åldras och bör bytas ut efter ett antal tvättar eller efter ett par år. Till den långhåriga katten passar reflexhalsbanden med flärpar eller en reflexväst för katten utmärkt. 

Läs mer om Reflexhalsband för katt

Kort om Reflexhalsband katt

Reflexer för katter finns i alla möjliga former, storlekar och färger. I dagens prylar för katt är många gånger reflexer redan insydda i katthalsbanden och kattselar. Dessa reflexer blir ofta smutsiga och tappar effekt med tiden. Därför kan det vara en god idé att ha ett separat reflexhalsband som ni kan använda de mörka dagarna på året. Reflexer åldras även och behöver bytas ut med jämna mellanrum.

 

Reflexprodukter för katt


Reflexväst för katt

Reflexvästar för katt är utmärkt att använda om du vill vara helt säker på att din katt ska synas! Reflexvästarna finns i flera olika färger och kvaliteer från varumärken så som Dogman, Trixie och Non-Stop Dog Wear. Reflexvästarna för katt är ofta mycket lika västarna för hund och knäpps enkelt fast med kardborre eller snabbspännen. Reflexvästarna är utmärkta att använda på katter med mycket päls där ett refelxhalsband riskerar att försvinna in i den långa pälsen.

Reflexhalsband katt

Reflex katthalsband för katt likt reflexvästar är mycket enkla att använda, finns i flera färger, storlekar och både med resårband samt snabbspännen. Reflexhalsbanden används med fördel på korthåriga katter, vid användning på långhåriga katter lämpar sig reflexhalsbanden med flärpar bäst för en riktigt bra synlighet. Katthalsband reflex säkerhetsspänne är något i stort sett alla katthalsband är försedda med.

 

Vanliga frågor om reflex till katt

Hur tar jag bäst hand om reflexerna? För att reflexerna skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att du sköter om reflexhalsbanden & västarna. Följ de rekommenderade tvättråden och torka gärna av reflexerna mellan tvättningarna för bästa effekt.

Hur tight ska reflexhalsband för katt sitta? Katthalsband med reflex försedda med säkerhetsspänne bör sitta så pass tight att du får in ca ett finger mellan katten och reflexhalsbandet. Har du en långhårig katt rekommenderar vi att du kompletterar med ett reflexhalsband för katt med flärpar som ger mycket god synlighet i mörkret.


 

Behöver du hjälp att köpa ett bra reflexhalsband till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilken typ av reflexhalsband du behöver eller som passar dig och din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt reflexhalsband för era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut en passande reflexväst eller reflexhalsband till din katt! Hos oss hittar du många reflexhalsband katt och reflexväst katt liksom kattselar reflex långhårig, köp billigt online med hemleverans eller i butik.