Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Träning

Hjälpmedel för Katträning & Träna din katt

Träna din katt: Katter mår också bra av mental stimulans och kan uppskatta att bli mentalt stimulerade genom klickerträning, sökträning, katt agility eller lära katten trix. Många katter uppskattar att få jobba lite med hjärnan. Tänk dock på att träna kortare och intensivare pass med katter.

Underkategorier: Avvisning för katt - Träningsprylar för katt

Läs mer om Olika former av katträning

Kort om Katträning

Att träna en katt: Vi vet att många katter älskar att aktivera både kropp och huvud. Hos oss hittar du många roliga verktyg för din katträning oavsett om du vill pröva agility, klickerträning eller söka med din katt, så tror vi att du kommer att hitta prylarna du behöver hos oss. 

 

Kort om olika saker du kan träna din katt till


Kattagility

Många katter älskar att träna både mentalt och fysisk, då är kattagility kanske något som passar dig och din katt? Framförallt överviktiga eller kastrerade katter mår extra bra av att aktiveras lite extra för att minska eventuell övervikt. Att träna agility med din katt gör även att du och din katt knyter starkare band, men glöm inte att ha stort tålamod i början och träna i korta perioder om 10-20 minuter.

Vad behöver man för att komma igång med kattagility?
Egentligen behöver du inte så mycket mer en ett hemmagjort hinder, kanske en kattunnel, någon kattleksak och lite kattgodis för att testa hemma om det är något för dig och din katt. Vill du prova på lite mer avancerade hinder så fungerar agilityhinder för hund liksom kaninhopphinder utmärkt att använda för att träna agility med din katt. Mer om att träna din katt kan du läsa här

Avvisning & antiklössprayer

Ibland händer det att katten klöser på oönskade möbler och platser, då gäller det att du har rätt verktyg för att förhindra framtida oönskade klös och ge katten rätt förutsättningar för att få utlopp för sina behov. Mer om detta hittar du under avvisning för katt.

 

Behöver du hjälp att välja träningshjälpmedel till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilket typ av avvisning eller träningshjälpmedel som passar dig och din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa avissningsspray och träningshjälpmedel billigt online eller i butik.

1 2  36 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
1 2