Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Fågel / Leksaker & Aktivering

Fågelleksaker & Fågelaktivering

Fågelleksaker & Undulat leksaker: Precis som många andra djur har fåglar så som undulater, parakiter och papegojor ett stort behov av både fysisk och mental stimulans. Fågelleksaker kan ge din burfågel stimulans både mentalt och fysiskt beroende på vilken eller vilka leksaker du erbjuder. En stimulerad fågel är ofta både en lugnare och mer harmonisk. Med rätt undulatleksaker slipper du kanske gnagandet på fågelburen eller andra gnagvänliga prylar i hemmet. Hos oss hittar ett sortiment bestående av noggrant utvalda fågelleksaker för undulater, parakiter och papegojor. Givetvis i giftfria material och anpassade storlekar för alla tamfåglar. Alla fåglar är individer och kan därför tycka om olika typer av leksaker. 

Underkategorier: Fågelaktivering - Fågelspeglar

Läs mer om fågelleksaker

Kort om fågelleksaker

När det kommer till att välja ut de bästa leksakerna till burfåglarna så finns det en del att ta hänsyn till. Storlek, art och ålder på fågel är en viktig faktor när du väljer fågelleksaker. Storlek, struktur och textur är också viktigt att ta hänsyn till, en papegoja leker ofta sönder en leksak betydligt fortare än en undulat. Vårt sortiment kan även upplevas i vår fysiska butik om du föredrar att känna och klämma. Välkommen in!

 

Leksaker fågel

 

Undulat leksaker & Nymfparakit leksaker

Undulater leker gärna med allt möjligt som kan tänkas hänga från taket i buren. En undulatgunga, repleksaker, bjällror och klockor tillhör klassiska fågelleksaker undulater uppskattar i buren. Var inte rädd för att vara kreativ och använda leksaker avsedda för andra djur till som nymfparakit leksaker eller till undulaten. Se bara till att materialen inte är giftiga eller riskerar att skada fågeln.

Oavsett vilken typ av fågelleksak du behöver så erbjuder vi ett sortiment av noggrant utvalda leksaker för burfåglar från välkända varumärken så som Trixie, Dogman med flera! 

 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA FÅGELLEKSAKER ONLINE?

Vet du inte vilken typ av nymfparakit leksak eller undulat leksak du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att köpa fågelleksaker online som både är roliga och stimulerande. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa bra, tåliga och funktionella fågelleksaker Online eller billiga fågelleksaker! Föredrar du att handla i butik så är du varmt välkommen till vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm Välkommen in!