Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Fågel / Burinredning

Fågelbur inredning & Burinredning fågel

Burinredning fågel & Fågelbur inredning: Att inreda en fågelbur oavsett om den står inomhus eller utomhus är riktigt kul! Nu får vi alla leka bygga bo i liten skala. Inredningen i fågelburen är en viktig detalj. Hos oss hittar du ett sortiment av burinredning till undulaten, parakiten och papegojan som består av ett noggrant utvalt sortiment från välkända varumärken och tillverkare så som Ferplast, Trixie, JR Farm, Ozami med flera. Handla Online eller i butik. Om du är osäker på vad du behöver för prylar till fågelburen så kika gärna in vår guide Inköpslista för fågeln och olika fåglars egenskaper. Där du kan få tips och råd om vad din fågel behöver i buren. Köp burinredning till fågel både online med möjlighet till fri frakt och snabb leverans med säkra betalningar och i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Välkommen in!

Underkategorier: Fågelbadkar - Fågelgungor & Stegar - Holkar, häckning & bomaterial - Fågelsittpinnar

Läs mer om Fågelbur inredning

Kort om Burinredning till fågel

För att skapa en trivsam miljö för din fågel så tycker vi att du ska tänka till på vad och hur du inreder fågelburen. Precis som för många andra djurslag så finns det lagar (L80) som behöver följas när du inreder buren till fågeln. Exempelvis så behöver alla icke marklevande fågelarter sittpinnar i sin bur, erbjudas rent badvatten eller sandbad med mera. Vi föreslår att du läser igenom L80 innan du köper bur och undulat inredning.

 

Behöver du hjälp att köpa bra inredning till fågelburen?

Är du osäker på vad din undulat, parakit, papegoja, fink eller kanarie behöver i sin fågelbur? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att inreda fågelburen! Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, Sickla Köpkvarter så hjälper vi dig! Hos oss hittar du fågelbursinredning från välkända varumärken. Köp burinredning till fågelburen billigt online med snabb leverans eller i butik.