Stäng
Brett Sortiment Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr
Start / Katt / Foder / Torrfoder / Vigor & Sage

Vigor & Sage Kattfoder

Vigor & Sage är ett nyare kattfoder med fokus på holistiskt innehåll. Vigor & sages torrfoder för katt tillverkas i Holland med ingredienser från EU. 

Vigor & Sage har ett unikt tänk med sina ingredienser och erbjuder kattfoder mycket med hög smaklighet och örter. Proteinkällorna består till störst del av kyckling, kalkon och lax för deras positiva egenskaper.

Läs mer...

Unikt för Vigor & Sage's kattfoder är att de har örter så som gojibär, havntorn, ginseng, lakritsrot, grönt te, jams, codonpsisrot och psyllium. Där dessa örter har mycket positva hälsofördelar för både hund och katt. I Vigor & Sages produktutbud för katter hittar du allt från kattunge till den seniora katten.

Vigor & Sages kattfoder är spannmålsfritt och dels potatis och grönsaker som huvudsakliga kolhydratskällor.

Hälsofördelar med de olika örterna du hittar i Vigor & Sages kattfoder.

 • Gojibär.
  Innehåller naturliga vitaminer, mineraler och antioxidanter som stärker både stimulerar och stärker immunförsvaret, sänker kolesterol och stärker synen.


 • Grönt te
  Grönt te är en av de hälsosammaste växterna vi har, fullt av viktiga näringsämnen och antioxidanter. Det är vetenskapligt dokumenterat att grönt te kan ge ökad fettförbränning och ökad prestationsförmåga. Grönt te avlägsnar också skadliga bakterier från munnen vilket bidrar till en bättre tandhälsa och friskare andedräkt.

 • Poria
  Poria har flera positiva egenskaper för hälsan så som t.ex. näring till hud & päls samt positiva egenskaper för magen och matsmältningen.

 • Krysantemum
  Ger fodret naturliga oljor och är full av nyttiga vitaminer och mineraler.

 • Ginseng
  Stärker immunförsvaret på ett naturligt sätt och stimulerar fysiskt och mentalt välmående.  


 • Astragalus
  Främjer friska luftvägar och stärker immunförsvaret.


 • Lakritsrot.
  Lakritsroten stärker och skyddar kroppens slemhinnor så som mage, tarm, urinvägar och luftvägarna. Lakritsroten är även antiinflammatorisk och innehar antivirala egenskaper.


 • Hagotrn.
  Positiv inverkan på hjärtat och hjärtats funktion, samt ökar cirkulation och fettförbränningen.