Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattmat / Torrfoder / Vigor & Sage Kattmat

Vigor & Sage Kattfoder & Kattmat

Vigor & Sage är ett relativt nytt varumärke med hund- och kattfoder med fokus på holistiskt innehåll. Vigor & Sage har ett unikt tänk med sina ingredienser och erbjuder torrfoder både för hund och katt med mycket med hög smaklighet och örter. Proteinkällorna består till störst del av kyckling, kalkon och lax för deras positiva egenskaper.

Läs mer om Vigor & Sages Kattfoder

Vigor & Sage kattfoder

Vigor & Sage's kattmat bygger på samma principer som hundfodret med holistiskt innehåll även för katt. Katter får samma hälsofördelar som hund av respektive örter.

Vigor & sage kattfoder - Holistiskt innehåll med örter:

Gojibär

Innehåller naturliga vitaminer, mineraler och antioxidanter som stärker både stimulerar och stärker immunförsvaret hos katter, sänker kolesterol och stärker synen.

Grönt te:

Grönt te är en av de hälsosammaste växterna vi har, fullt av viktiga näringsämnen och antioxidanter. Det är vetenskapligt dokumenterat att grönt te kan ge ökad fettförbränning och ökad prestationsförmåga. Grönt te avlägsnar också skadliga bakterier från munnen vilket bidrar till en bättre tandhälsa och friskare andedräkt hos katter.

Poria:

Poria har flera positiva egenskaper för hälsan hos katter så som t.ex. näring till hud & päls samt positiva egenskaper för magen och matsmältningen.

Krysantemum:

Ger hundfodret naturliga oljor och är full av nyttiga vitaminer och mineraler.

Ginseng:

Stärker immunförsvaret hos katter på ett naturligt sätt och stimulerar fysiskt och mentalt välmående.


Astragalus:

Främjer friska luftvägar och stärker immunförsvaret hos katter.


Lakritsrot:

Lakritsroten stärker och skyddar kattens slemhinnor så som mage, tarm, urinvägar och luftvägarna. Lakritsroten är även antiinflammatorisk och innehar antivirala egenskaper.


Hagtorn:

Positiv inverkan på kattens hjärta och hjärtats funktion, samt ökar cirkulation och fettförbränningen.