Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattunge / Kattgodis Kattunge

Kattgodis Kattunge

Kattgodis Kattunge: Även kattungar, liksom hundar kan katter också tränas till en mängd olika saker samt behov av mental stimulering. Att stimulera en kattunge mentalt underlättas av smakrika kattgodis för kattungar. Hos oss hittar du mängder av gott kattgodis för kattungar. Tänk även på att många katter har ett tuggbehov, framförallt kattungar. Hundtuggen kan också fungera utmärkt till katt, framförallt de mindre tuggpinnar eller varför inte en matatabituggpinne för katt? Givetvis hittar du många tuggpinnar och tugg för katt hos oss.

Läs mer om Kattgodis för kattungar

Kort om Kattgodis & Tuggpinnar för kattungar

Kattgodis för kattungar ökar ständigt i popularitet. Många katter är precis som oss människor och vill gärna ha en godisbit eller snack mellan måltiderna. Då är det bra att undvika att ge kattungen det som oftast finns nära till hands, matrester som kan vara onyttiga eller rentav skadliga för din katt? Liksom om du vill du underlätta träningen av din kattunge eller varför inte bara belöna med en godbit som är både smakrik och nyttig? Hos oss hittar du smaskiga kattgodis för kattungar från välkända varumärken så som Trixie, Orijen med flera. Alltid med ett innehåll som är säkert för din katt!

 

Smaskiga Tuggpinnar & godisar för våra kattungar.


Kattgodis till kattunge

Vilket kattgodis väljer din kattunge om den själv får välja? Vi vet att många kattungar föredrar spannmålsfria, torkade köttbitar eller kattgodis med kattmynta. Men precis som oss människor är katter individer med olika smak och tycken. Därför är det svårt att säga i förväg vilket kattgodis just din kattunge kommer att föredra. Prova gärna med både hårda, mjuka och flytande kattgodisar så kommer du säkerligen hitta din katts favorit. 

Tuggpinnar för kattungar

Liksom hundar har många katter ett behov av att tugga, framförallt kattungar. Tuggpinnar för katt är ofta pinnar från Matatabi eller kattmyntebuskar. Matatabi tuggpinnar för kattungar är superpopulära hos de flesta kattungar och ger även en tandrensande effekt. Matatabi tuggpinnar finns både som rena tuggpinnar och kombinerade med sisal för en bättre tandhälsa. Mer om tuggpinnar för katt kan du läsa om här.

 

Vanliga frågor om Tuggpinnar & Kattgodis för kattungar

Göra eget kattgodis? Recept på eget kattgodis: För dig som vill testa att göra eget kattgodis, så är det inte speciellt svårt. T.ex. så kan du enkelt göra kattgodis för kattungar av kycklingbröstfilé själv i ugnen.

Gör såhär:
Strimla en kycklingbröstfilé i fina smala bitar och lägg de strimlade bitarna på ett galler och torka i ugnen på låg temperatur i en till två timmar beroende på storlek på bitarna.


Vad kattmynta? Kattmynta är en blommig växt som förekommer naturligt i södra och östra europa samt mellanöstern, centralasien och delar av kina. Kattmynta har tidigare använts som doft och smaksättare till mat och dryck. 

Kattmyntan är kanske mest känd för våra katter för sin starka effekt. Inte bara på våra tamkatter men också vildkatter. De aktiva kemiska ämnet som finns i kattmyntan påverkar katten att öka utsläppet av bland annat endorfin som ger katten en lyckokänsla. Kattmynta används idag vanligtvis både i kattgodis, tuggpinnar och leksaker för katt.


Vilket kattgodis kattungar är bäst? Vilket kattgodis som är bäst för din kattunge är omöjligt att säga på förhand. Katter är individer och kan vara mycket olika till vad de föredrar för lukt och smaker. Vi rekommenderar att du provar dig fram på vilka smaker din katt föredrar. Hos oss hittar du kattgodis med smaker av bland annat, nöt, lamm, anka, kyckling, lever och lax med flera.

Hälsosamt kattgodis för kattungar, finns det? Nyttigt kattgodis existerar! Men precis som med allt annat bör inget överkonsumeras utan ges i mindre portioner då och då. Vi erbjuder kattgodis anpassade för kattungar med hälsofrämjande fördelar så som för en bättre tandhälsa, mot hårdbollar, för hud & päls eller med superbär som främjar ett starkt immunförsvar.

Kattgodis kattunge för känslig mage är också något som uppskattas av många ägare, i Brit Care's kattgodisserie med prebiotika.

Kattgodis för kattungar, hur ofta? Hur ofta du kan ge kattgodis till kattungen beror dels på vad för typ av kattgodis du ger samt hur stor och aktiv din katt är. Vi rekommenderara att ge några bitar per dag, vill du ge oftare vid t.ex. träningstillfällen så bryt gärna sönder godisbitarna och belöna mindre åt gången.

 

Behöver du hjälp att välja rätt kattgodis till din kattunge?

Vet du inte vilket kattgodis kattunge som passar dig och din kattunge? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt smak och variant utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa kattgodis för kattungar och tugg, billigt online eller i butik.

1 2  43 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
1 2