Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Smådjur / Marsvin

Allt för Marsvinen - Marsvinstillbehör

Marsvinstillbehör: Här hittar du det mesta du och dina marsvin kan tänkas behöva! Vi strävar efter att vara den bästa marsvinsbutiken med de bästa marsvinstillbehören både i vår fysiska butik i Stockholm, Sickla och online, billigt med fri hemleverans. Vi erbjuder hela vårt sortiment med marsvinstillbehör både i vår fysiska butik och Online. Välkommen in!

Underkategorier: Marsvin mat - Bur & Transport

Läs mer om vårt sortiment av marsvinstillbehör

Kort om marsvinstillbehör

Oavsett om du letar efter kvalitativ marsvinsma eller marsvinsburar så hittar du det flesta marsvinstillbehören hos oss. Vårt sortiment för marsvin är något som har vuxit fram i många år, med andra ord så säljer vi marsvinsprylar vi själva använder och uppskattar dagligen. Givetvis försöker vi alltid pressa priserna på alla våra produkter, så vi kan erbjuda dig de billigaste  marsvinsgrejerna online! Saknar du något i vårt sortiment så tipsa oss gärna om något du önskar så försöker vi ta hem detta åt dig.

Innan du shoppar på till dina marsvin så vill vi gratulera dig till den nya familjemedlemmen! Vi tror att ni kommer bli riktigt bra kompisar och vet hur härligt det är att bli med marsvin! Givetvis dyker det också upp en hel del frågor och fundering under marsvinens olika livsstadier. Hos oss hittar du flera bra guider och svar på vanligt förekommande frågor och problem. Alla guider hittar du under tips och råd för smådjur & marsvin

Har du nyligen skaffat eller går i tankarna på att skaffa en ny familjemedlem i form av en söt marsvinsunge så kanske vår inköpslista för marsvin kan vara ett bra utgångsläge? Här får du tips & råd om vilka marsvinstillbehör du och ditt marsvin kan tänkas behöva. Inköpslistan för marsvin hittar du här.

Givetvis erbjuder vi fri frakt på de flesta marsvinstillbehören redan från 500 kr med undantag för större och skrymmande varor liksom lättillgänglig shopping som kaninaffär i vår fysiska butik.

 

Vanliga frågor om Marsvinstillbehör

Vad ska man tänka på innan man skaffar marsvin? Det finns massor med saker att ta reda på och bestämma sig för innan man skaffar en ny familjemedlem. Vi föreslår att du läser får guide/artikel om skötselråd för marsvin och kanske på så sätt slipper göra något misstag? Skötselråd för marsvin

Jag saknar något i ert sortimen av marsvinstillbehör kan ni beställa hem? Önskar du någon specifik pryl så hör gärna av dig till oss. Vi hjälper gärna till och gör specialbeställningar till dig!

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT MARSVINSTILLBEHÖR ELLER MAT?

Vet du inte vilket typ av marvinsgrejer, marsvinsmat som du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta passande produkter för dig och dina marsvin. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta bra, billiga och rätt marsvinsprylar! Hos oss kan du köpa prisvärda och billiga tillbehör till marsvinen både Online och i butik!

1 2  47 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris

BESTÄLLNINGSVARA
Bello Marsvinspellets C-Vitamintillskott 5 mm
Bello från 219 kr
Gd Easy 120 Kaninbur
Gd 995 kr
Slut


Lissma Gård Ekologiskt Hö
Lissma Gård från 55 kr
Slut

Trixie Natura smådjurshus
Trixie från 299 kr
Slut

Jr Farm Hökub Blommor
Jr Farm 159 kr
Slut

Jr Farm Ängsörter Mix
Jr Farm 59,90 kr
Slut

Oxbow Hö Oat
Oxbow 79 kr
Slut

1 2