Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Smådjur / Hamster / Hamsterleksaker

Hamsterleksaker & Dvärghamsterleksaker

Hamsterleksaker: Att aktivera och leka med hamstern är något som både stimulerar hamsteroch skapar en bättre vänskap er emellan. Att aktivera hamster  genom en hamsterboll eller att bygga ett komplext tunnelsystem är något som inte bara är kul för både dig och hamster men också en utmaning. Hos oss hittar du allt från hamsterleksaker till springhjul, bollar och tunnlar från välkända varumärken så som Ferplast, Trixie, Ozami, Flexi och JR Farm.

Underkategorier: Hamsterhinder & Hamsterrör - Hamsterhjul & Hamsterbollar

Läs mer om Hamsterleksaker

Kort om Hamsterleksaker

Hamstrar uppskattar leksaker! Även hamstrar vill bli aktiverade och leker gärna i sin bur. Det finns många sätt att aktivera hamstern på. Du kan dels bygga entt rörsystem för hamster att utforsta med flera burar eller ett rör utanför buren. Hamsterbollar erbjuder också ett kul sätt för hamstern att utforska sin omgivning med. Nedan går vi igenom några tips och ideer på roliga dvärghamsterleksaker och hamsterleksaker.

Hamsterhjul & Bollar

Hamsterhjul finns i en mängd olika varianter och material. När det kommer till hamsterhjul så rekommenderar vi i första hand att köpa ett hamsterhjul som är tillverkat i trä Alla hamsterhjul & hamsterbollar hittar du här. Tänk på att köpa rätt storlek anpassat för dvärghamstern eller guldhamstern.

 

Grävlådor & Laburinter

Många hamstrar gillar även att gräva, en kul grävlåda eller hamsterlaburint kan också vara ett bra sätt att utöka burstorleken på liksom erbjuder hamstern nya roliga saker att utforska. Grävlådor hittar du här.

 

 

Vanliga frågor om Hamsterleksaker

Hur aktiverar man en hamster? En hamster kan aktiveras på många olika sätt. Förutom hamsterhjul, hamsterbollar och laburinter så kan du enkelt utöka hamster lekyta med en hamsterhage med roliga leksaker i.


Är du osäker på vilken hamsterleksak som passar er bäst?

Vet du inte vilken typ av hamsterleksak som passar dig och din hamster? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en rolig hamsterleksak. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, billiga hamsterleksaker både online med möjlighet till fri hemleverans eller hämta i butik.