Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund

Hundtillbehör & Hundsaker - Allt till hunden Online & Butik

Hundtillbehör & Hundsaker: Här hittar du det mesta du kan tänkas behöva till dig och din hund! Vi strävar efter att vara din hundaffär med alla möjliga tillbehör du och din hund kan tänkas behöva i din vardag. Vi finns i Stockholm, sickla köpkvarter och Online med det lilla extra både när det kommer till sortiment och service! Vårt sortiment är i ständig förändring för att erbjuda dig och din hund det absolut bästa lösningarna och priserna på foder, koppel, halsband m.m. Oavsett vad du behöver råd med kring ditt hundägande så finns vi där för dig! I vårt sortiment erbjuder vi endast hundsaker som är noggrant utvalda från kvalitativa varumärken så som Trixie, Royal Canin, Brit med flera. Köp hundtillbehör online med hemleverans på 1 till 3 dagar eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Stockholm - Varmt välkommen in!

Underkategorier: Hundmat - Godis & Tuggben - Hundleksaker - Hundkläder & Hundtäcken - Koppel, Halsband & Sele - Reflex & blink - Städ & Hygien - Hundbur & Transport - Hundbäddar & Hundsängar - Matplats - Tränings & Bruks - Hundens Apotek - Hud & Pälsvård - Böcker, Skyltar & Dekaler

Läs mer om vårt sortiment av hundtillbehör & hundgrejer

Kort om hund tillbehör & hundsaker

Oavsett om du letar efter kvalitativa foder, koppel, halsband, kläder eller leksaker till din hund så hittar du det mesta hos oss. Vårt sortiment med hundsaker hund & valp är något som har vuxit fram under många år. Alla produkter är noggrant utvalda från välkända varumärken. I vårt sortiment hittar du hundgrejer vi själva vill använda och använder.Hundsaker - Vi själva använder

Givetvis försöker vi ständigt pressa priserna på alla våra hundtillbehör för att erbjuda ett hundtillbehörssortiment som är prisvärt och varierande! Saknar du något i vårt sortiment så tipsa oss gärna om något du önskar. Hos oss hittar du mängder av roliga, smarta, praktiska, ergonomiska och funktionella hundtillbehör i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm och online med fri leverans.

 

Att köpa hundsaker

Vi vet att frågorna är många när man skaffar hund och valp - mycket lär vi oss på vägen som hundägare. Vi vill gärna bidra till att du ska lära dig så mycket som möjligt och att du ska slippa göra misstag vi andra en gång har gjort. Kika gärna in vår Tips & Råd sida för hund. Där kan du hitta en del läsvärda tips & råd för ett enklare hundägande. Vi har även samlat en hel del köpguider under respektive varugrupp som vi hoppas kommer göra din val lättare. 

 

Noggrant testade hundsaker - Kontorsdjurens rigorösa testande

I stort sett är alla produkter du hittar i vårt sortiment av hundtillbehör noggrant testade av våra egna hundar, valpar och seniorer. Produkter så som hundleksaker är givetvis noggrant lektestade av våra egna hundar - och för att uppfylla våra krav måste givetvis både våra hundar och vi hundägare vara nöjda med produkterna. Samma sak gäller givetvis hundfoder, hundkläder och hundgodis. Denna process genomsyrar hela vårt sortiment av hundgrejer till våra hundar. Våra egna hundar består av en stor salig blandning av raser, storlekar och åldrar - likaså vilka typer av aktiviteter vi föredrar att hitta på med våra hundar. Vissa av oss gillar Agility och hundsport medan andra tränar mer mentalt och trick. 

 

Tänk på hälsan - Förebyggande hundtillbehör & mat

 

Förebygg framtida hälsoproblem med en god kost & rätt hundsaker

Vi vet att det också är viktigt att också förebygga när det kommer till din hunds hälsa. Att välja ett bra foder till hunden kan vara ett av de viktigaste valen du gör för din hund. Ett bra foder kommer troligtvis bespara dig mycket oro, funderingar och besök hos veterinären. Likaså att ta hand om hundens hud och päls är också något som är viktigt ur förebyggande synpunkt. Många hudproblem eller timmar lagda på tovutredning kan undvikas genom att använda rätt typ av hudvårdsprodukter, foder och verktyg. Har du frågor eller behöver hjälp med hundens pälsvård är du givetvis välkommen till vårt hundspa i anslutning till butiken.

 

Klovård

Många nyblivna hundägare kan också tycka att klovård så som kloklippning kan vara skrämmande. Lugn - ingen av oss är experter från början. Läs gärna vår guide för hur du klipper hundens klor här. Om du fortfarande tycker att det är svårt eller läskigt att klippa hundens klor så hjälper vi även till med detta i butiken. Klovårdsprodukter så som tänger och filar kan du enkelt hitta under hundens apotek.

 

Kostillskott

Ibland uppstår tillfälliga störningar i hundens kropp - så som efter operation, ätit något olämpligt utomhus eller äldre och stel i lederna. Då har vi många bra ickemedicinska tillskott. Många av dem dessutom kliniskt bevisade att ha en både förebyggande effekt liksom återhämtande effekt. Alla vitaminer, kosttillskott och vårdprodukter har fullständiga beskrivningar med tips & råd. Har du fler frågor så hjälper vi dig gärna.

 

Rätt sele, koppel & halsband

Att köpa rätt typ av sele till hunden från början är viktigt, en tokigt sittande sele kan ge skador och besvär som kan kräva rehab på lång sikt. Vi vet att det inte är lätt att prova ut en sele på egen hand. Det finns flera fallgropar och vanliga misstag många gör. Hälsa gärna på oss i butiken så hjälper vi dig att prova ut en sele på hunden. När du och din hund har hittat en ergonomisk och bra sittande sele eller halsband så vill vi ju givetvis matcha detta med ett bra koppel som uppfyller dina krav.

 

 

Hundtillbehör - Inköpslista för den nyblivna hundägaren

Många gånger får vi en lista med oss från uppfödaren när vi hämtar hem vår nya familjemedlem och livskamrat. Ibland är den komplett, ibland är den överfull och ibland så kan det saknas "bra att ha hundsaker". Så kika gärna in vår Inköpslista för valpen här. Ta den som en grovguide på hundsaker du troligtvis kommer att behöva någon gång under ditt hundägande. 

 

Hundtillbehör Online & Butik

Vi älskar besök i vår butik! Hos oss hittar du erfarna hundägare - problemlösare, hundbetéendeexperter som har många års erfarenhet om hundfoder och hundträning som besitter massor med tips som underlättar ditt aktiva hundliv. Hos oss är ingen fråga för dum för att ställas - vi älskar att hjälpa till, oavsett om du besöker vår fysiska butik eller slår oss en signal eller bara vill skriva ett mail! 

 

Hundtillbehör i vår butik

I vår fysiska butik erbjuder vi fullsortiment av hundtillbehör för alla våra fyrbenta familjemedlemmar. Självklart är du varmt välkommen att ta med dig hunden in i vår butik för att få tips, råd och hjälp att välja rätt foder, koppel, sele och halsband. Likaså har du möjlighet att prova ut kläder - känna och klämma på leksaker och skålar. Vi vet att det är bekvämt att köpa hundtillbehör online - men vi vet också att det är kul att känna och klämma på hundsakerna vi vill köpa! Vår butik hittar du i Sickla Köpkvarter, Simbahuset med stor gratis parkering utanför dörren. Varmt välkommen till en familjiär butik som bryr sig!

 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT HUNDTILLBEHÖR, HUNDGREJER & MAT TILL DIN HUND?

Vet du inte vad som passar dig och din hund bäst? Så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hund. Vi erbjuder välkända varumärken både online och i butik. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa bra, billiga och prisvärda hundprylar både Online och i Butik.

1 2 ... 65  2079 artiklar Kampanjprodukter(8) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Standardt Normal
Standardt från 199 kr
Slut
Standardt Mild
Standardt från 199 kr
Slut

Standardt Kalksalva
Standardt 89 kr
Slut


Ozami Älgsticks
Ozami 22 kr
Slut
Standardt Extra
Standardt från 199 kr
Slut

Trixie Hundkrage Mjuk
Trixie från 139 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Dog Adult Mono Protein Duck Burk
Monster 35 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Adult Multi Chicken/Turkey/Duck
Monster 19 kr
Slut

Monster Dog Original Sensitive
Monster från 249 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Dog Adult Mono Protein Lamb Burk
Monster 35 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Dog Adult Mono Protein Chicken Burk
Monster 35 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Dog Puppy Beef Burk
Monster 35 kr
Slut
Monster Dog Original Sterilized
Monster från 199 kr
Slut

1 2 ... 65