Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt

Allt för katten Online & Butik i Sickla Köpkvarter

Här hittar du allt du och din katt kan tänkas behöva i form av kattleksaker och kattillbehör till dig och din katt! Vi strävar efter att vara den bästa kattbutiken med de bästa kattillbehören och katt grejer både i vår fysiska butik i Stockholm, Sickla och online billigt med fri hemleverans. Vi erbjuder hela vårt sortiment med kattillbehör både i vår fysiska butik och Online. Vi vill vara din kattaffär i Stockholm & på nätet.

Underkategorier: Kattmat - Kattens Matplats - Träning - Kattens Apotek - Hud & Pälsvård - Städ & Hygien - Bur & Transport - Koppel, Halsband & Sele - Luckor & Nät - Kattklös - Kattleksaker - Kattbäddar & Igloos - Kattlådor & Tillbehör - Kattsand

Läs mer om vårt sortiment av kattsaker & kattillbehör

Kort om katttillbehör & kattsaker

Oavsett om du letar efter kvalitativ kattmat, kattkoppel, katthalsband, kläder eller leksaker till din katt så hittar du det flesta kattsakerna hos oss. Vårt sortiment för katt är något som har vuxit fram i många år, med andra ord så säljer vi kattprylar vi själva använder och uppskattar dagligen. Självklart försöker vi ständigt pressa priserna på alla våra produkter, så vi kan erbjuda dig de billigaste kattsakerna online! Saknar du något i vårt sortiment så tipsa oss gärna om något du önskar.

Innan du shoppar på till din katt eller kattunge så vill vi gratulera dig till den nya familjemedlemmen! Vi tror att ni kommer bli riktigt bra kompisar och vet hur härligt det är att bli med katt! Givetvis dyker det också upp en hel del frågor och fundering under kattens olika livsstadier. Hos oss hittar du flera bra guider och svar på vanligt förekommande frågor och problem. Alla guider hittar du under tips och råd för katt. 

Har du nyligen skaffat eller går i tankarna på att skaffa en ny familjemedlem i form av en söt kattunge så kanske vår inköpslista för katt kan vara ett bra utgångsläge? Här får du tips & råd om vilka kattsaker och katttillbehör du och din kattunge kan tänkas behöva. Inköpslistan för kattungar hittar du här.

Givetvis erbjuder vi fri frakt på de flesta kattillbehören och kattsakerna redan från 500 kr med undantag för större och skrymmande varor liksom lättillgänglig shopping som katt affär i vår fysiska butik.

 

Vanliga frågor om kattillbehör & kattsaker

Vad ska man tänka på innan man skaffar katt? Det finns massor med saker att ta reda på och bestämma sig för innan man skaffar katt. Vi föreslår att du läser får guide/artikel om att skaffa katt och kanske på så sätt slipper göra något misstag? Guiden att skaffa katt hittar du här.

Jag saknar något i ert sortimen av kattsaker, kan ni beställa hem? Önskar du någon specifik pryl eller kattillbehör så hör gärna av dig till oss. Vi hjälper gärna till och gör specialbeställningar till dig!

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT kattillbehör & kattsaker TILL DIN KATT & kattunge?

Vet du inte vilket typ av kattsaker, kattmat, katthalsband eller kattsand du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta passande produkter för dig och din katt. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta bra, billig och rätt kattprylar! Hos oss kan du köpa prisvärda och billiga kattprylar både Online och i butik!

1 2 ... 40  1260 artiklar Kampanjprodukter(1) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Standardt Kalksalva
Standardt 89 kr
Slut


Trixie Hundkrage Mjuk
Trixie från 139 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Adult Single Protein Beef Burk
Monster 19 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Adult Multi Chicken/Turkey/Duck
Monster 19 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Adult Single Protein Chicken Burk
Monster 19 kr
Slut


PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Pouches Adult Chicken Våtfoder
Monster 129 kr
Slut
Standardt Immun
Standardt från 109 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Adult Multi Protein Duck & Game Burk
Monster 19 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Adult Single Protein Turkey Burk
Monster 19 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Pouches Adult Salmon
Monster 129 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Monster Cat Pouches Adult Lamb
Monster 129 kr
Slut

1 2 ... 40