Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattmat / Torrfoder / Hill's

Hill's Sience Plan Kattfoder

Hill's Sience Plan kattfoders mission är att hjälpa till att berika och förlänga den speciella relationen mellan människor och deras katter. 

Hill's Sience Plan torrfoder för katt har som vision att vara den ledande fodertillverkaren inom premiumsegmentet på fodermarknaden runt om i världen. 

Hill's Sience Plan foder började tillverkas av Dr. Mark Morris, som var en enastående veterinär. Han ansåg att vi skulle ta katters hälsa på lika stort allvar som vår egen. Med den grundidén är det som Hill's idag är en av de världens ledande tillverkare inom premiumfoder för katter.

Hill's Sience Plan har över 220 veterinärer, näringsfysiologer och forskare specialiserade på foder, utvecklar de banbrytande innovationer för din katters hälsa. Globalt har Hills över 900 katter och kattar som hjälper dem att utveckla ett bättre foder för din katt. Med all forskining som grund så utformar Hill's sience plan kattfoder med ett exakt innehåll, varken mer eller mindre än vad din katt behöver.

 

Läs mer... Hill's Sience plan kattfoder har något att erbjuda för alla åldrar, storlekar och behov.

Överviktig, eller problem att hålla vikten?
Hill's har lösningen för dig, välj mellan flera olika kattfoder för just viktkontroll. Lightprodukterna finns i flera olika storlekar på foderkulorna.

Problem med magen, hud eller päls?
Hill's erbjuder bra och milda foder för dig som har en katt med ovanstående problem. 

Har du en kattunge?
Hill's Sience plan erbjuder flera olika varianter foder anpassat för kattungar, med flera olika smaker.

Har du en vuxen katt?
I sortimentet för hills kattfoder hittar du foder för alla olika behov vuxna katter kan ha.

Har du en senior katt?
Hill's har flera foder anpassat just för äldre katter med en gedigen forskning bakom sig. Du kan vara helt säker att om du väljer Hill's kattfoder för din seinora katt, att du får ett foder som kommer göra din senior blir mer rörlig och energisk igen.