Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattmat / Torrfoder / Purina Pro Plan

Purina Pro Plan Kattfoder

Purina Pro Plan är i dag en av varldens största fodertillverkare för hund och katt. I mer än 90 år har Purinas veteskapsmän forskat om innovativa och nya sätt att förbättra tillvaron för katter och katter genom kraften i förbättrat näringsintag. 

Genom att skräddarsy nivåerna av specifika ingredienser för att uppfylla de exakta behoven katten har i varje livsstadie så levererar Purina Pro Plan optimerad näring i sitt kattfoder. Vilket ger många hälsofördelar på lång sikt. 

Läs mer.

Purina Pro Plans kattfoder har följande grundpelare i sitt tänk: Veteskapen är hjärtat i allt i de gör. De utforska hela tiden nya sätt att förbättra fodret och näringsintaget för din katt. Veterinärer rekommendera ofta Purina Pro Plans kattfoder för deras foskning och expertkunskaper. Deras exakta balanserade näringsnivåer ger maximala näringsmässiga fördelar.

De kompromissar aldrig när det gäller kvalité eller säkerhet när det kommer till ingredienserna. Deras särskilda tillverkningstekning säkerställer hög näringsleverans och all deras forksning och utveckling är fokuserad på beprövade vetenskapliga fördelar. 

Oavsett livstadie, storlek eller behov så hittar du ett foder anpassat för din katt i Purina Pro Plans torrfoderserie för katt.