Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattmat / Torrfoder / Eukanuba

Eukanuba Kattfoder

På Eukanuba kattfoder brinner de för att hålla din trofasta följeslagare i bästa möjliga form.

Eukanuba kattfoder har ett recept som hjälper till att främja ett långt och hälsosamt liv. Eukanuba har tillverkat kattfoder sedan 1969, alltså i över 50 år. På denna tid har Eukanuba lärt sig allt dom behöver för att skapa ett kattfoder som ger din katt ett långt och friskt liv. 

Eukanubas kattfoder är smakrika och bidrar till en optimal hälsa och fysik under hela kattens liv, det finns recept som passar alla åldrar och behov.

Läs mer...

Eukanuba väljer sina ingredienser omsorgsfullt och utför över 120 kvalitetskontroller så du kan vara säker på att du får det bästa varje gång. Eukanuba kattfoder är också miljövänligt där minst 25% av fabrikens energi kommer från deras egna vindkraftverk.

Eukanubas kattfoder är framtaget genom många års forskning och är idag ett resultat av många välkända studier. Bland annat så har det visat sig att katter utfodrade med Eukanuba kan leva upp till 30% längre än deras rastypiska livslängd med Eukanuba kattfoder samt lämplig omvårdnad.

Eukanubas torrfoder för katt är idag uppdelat i flera olika ålderkategorier där det finns något som passar alla storlekar och näringsbehov. 

Eukanubas kattfoder har gett upphov till många så kallade solskenshistorier där torrfodret har förändrat katter liv på ett mycket positivt sätt.

Historik
Namnet Eukanuba kan tyckas vara annorlunda men det finns en historik. Namnet kommer från orden You-Kan-Noo-Bah som har sitt ursprung i 1940-talets jazzkultur. Där det ofta användes för att beskriva något som var överlägset eller toppen.