Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattmat / Torrfoder / Bozita Feline

Bozita Feline Kattfoder

Bozita är ett svensktillverkat superpremiumfoder för katter. Recepten finns både i spannmålsfritt och med med vete samt innehåller råvaror av högsta kvalitet samt höga nivåer av färskt svenskt kött för en god smak och optimal matsmältningsprocess. 

Bozitas kattfoder är tillverkat med hållbarhet, miljö och gemensam framtid i fokus. Kattfodret tillverkas i Vårgårda och drivs i dag med 100% förnyelsebar energi. Dessutom är deras fabrik livsmedelcertifierad enligt ISO 2200 sedan 2007.

De råvror som används i Roburs hundfoder kommer i så stor utsträckning som möjligt från Svenska producenter. På så sätt kan du vara säker på att de är framtagna under en av världens striktaste djurskyddslagar, som bland annat strikt förbjuder användnignen av tillväxthormoner och strikt reglerar antibiotikaanvädning.

Bozita arbetar mycket med hållbarhet, vad detta innebär är att de bland annat har klimatsmarta förpackningar till deras produkter. Bozita är mycket stolta över deras Miljöertifiering sedan 2002 (ISO 140001)

Läs mer...

Bozita kattfoder erbjuder 100% smakgaranti - Detta innebär att du får pengarna tillbaka om din hund eller katt inte tycker om produkten eller om den inte motsvarar dina förväntningar. 

Testpanel - Bozita Robur har en helt egen testpanel som startades 1992, där de säkerställer att smakligheten är så pass hög att nästan ingen hund eller katt kan motstå Robur.

Oavsett livstil, ålder eller storlek på katt så erbjuder Bozita något för alla. Bozita kattfoder erbjuder foder för kattungar, inomhuskatter, kastrater, utomhuskatter, foder för känslig hud & päls, foder för känslig mage och foder för katter som är större.

Är du osäker på vilket foder som passar dig och din hund bäst så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!