Stäng
Brett Sortiment Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr
Start / Katt / Foder / Torrfoder / Acana

Acana Kattfoder

Acana kattfoder är ett prisbelönt kattfoder med en tydlig målsättning.

Acana kattfoder har som målsättning att sätta en ny standard inom kattfoder som då också skapas för att ge din katt näring på två sätt. Det första genom dess naturliga utveckling genom en kött- och proteinrik diet. För det andra genom att använda flera proteinkällor så som kött, fisk, fågel och ägg som endast har fångats eller fötts upp på ett hållbart sätt av lokala leverantörer.

Biologiskt korrekt: Acana anser att matsmältningssystemet hos dagens katt är nästintill samma som hos deras vilda besläktade kusiner. Så det är därför inte förvånande att intaget av näring forsätter att vara detsamma. Acanas kattfoder följer ett specifikt koncept som är enkelt. Acanas torrfoder för katt är rikt på köttinnehåll och utesluter hög-GI kolhydrater, grönsaksproteiner samt syntetiska tillsatser.

Läs mer...

Acana följer fem regler:

 • Hög kötthalt & rik på protein
  Acana är fyllt med upp till 75% kött.

 • Högt innehåll av färskt kött.
  Upp till hälften av de olika animaliska proteiner är färska och ger därför katten de viktiga näringsämnen den behöver.

 • Variation av färskt kött.
  I naturen äter katter en mängd olika bytesdjur, därför innehåller Acana kattfoder flera olika delar av djuren så som kött, organ och brosk från bland annat fågel, köttdjur och vildfångad fisk.

 • Wholeprey.
  Acana kattfoder har ett recept som som är sammansatt för att tillgodose kattens foderbehov. Halten kött, organ och brosk återspeglar ett naturligt bytesdjur vilket i sin tur tar bort behovet av syntetiska ingredienser.

 • Mindre kolhydrater.
  Ett naturligt bytesdjur innehåller en begränsad mängd kolhydrater, därför innehåller Acana kattfoder kolhydrater med lågt glykemiskt index och undviker på så sätt kolhydrater som anses snabba.

Champion Petfoods som utvecklar och tillverkar Acana kattfoder äger och sköter samtliga deras kök i egen regi och gör allt foder inhouse med lokala ingrienser.

Lokala råvaror, Acanas kattfoder är tillverkat endast med lokala råvaror så som från frigående fågel, ägg, gårdsuppfött kött och vildfångad fisk till solmogna frukter och grönsaker. Alla ingredienser föds upp och odlas lokalt genom som dessutom är godkända som livsmedel för humankonsumtion. Det färska köttet levereras dagligen utan konserveringsmedel. 

Ingredienser Acana kattfoder litar på: 

 • Gårdsuppfött rött kött.
  Acanas röda kött kommer från frigående djur som föds upp naturligt på lokala gårdar på landsbyggden.

 • Frigående kyckling & ägg.
  Kommer endast från de lokala företag och gårdar de litar på. De frigående kycklingarna och kalkonen håller samma höga klass som för livsmedel för människor och levereras färskt till deras kök dagligen.


 • Vildfångad fisk.
  Acanas kattfoder innehåller Sill, flundra och lax från öarna i norra Vancouver, glasögongös, abborre och gädda från Kanadas kalla sjöar i norr. Allt levereras till deras kök färskt.

 • Frukt och grönsaker.
  kattfodret från Acana innehåller färska frukter och grönsaker. Allt från Kanadas bördiga gårdar och fruktträdgårdar.

 • Lokala växter.
  Örterna i Acanas kattfoder är alla av nordamerikanskt ursprung och normalt odlade i British Columbia och Saskatchewan av lokala gådar som levereras antingen färskt eller varsamt soltorkade.

Allt detta försäkrar dig om att om du utfodrar din katt med Acanas torrfoder, så kommer din katt få all den närings den behöver med högkvalitativa ingredienser utan onödiga tillsatser.