Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundfoder / Torrfoder / Carnilove Hundfoder

Carnilove Hundfoder

Carnilove hundfoder är ett superpremiumfoder för hundar, skapat för att tillfredställa hundarnas naturliga behov.

"Into The Wild" 
Carnilove hundfoder har utformat och tagits fram med hänsyn till historiken av samlevnad mellan hund och människa. Ingredienserna och deras proportioner har tagits fram för att efterlikna hundens kost innan jordbrukets uppkomst men med en tillverkning som baseras på modern teknik.

Läs mer...

Kött från Vilt:
Det är mycket viktigt att hundar får den den mängd protein av hög kvalitet som de behöver varje dag. Därför passar det stora utbudet av utvalda proteinkällor i Carnilove hundfoder så som lamm, vildsvin, lax, kalkon, fasan, anka och ren alla hundar. Alla ingredienser i Carnilove och Carnilove Fresh väljs med kvalitet som en av de viktigaste kriterierna. Råvarorna kommer från Tyskland, Tjeckien, Sverige, Skottland, Norge och Australien.

Carnilove hundfoder är både spannmålsfritt och potatisfritt. Carnilove hundfoder innehåller ingredienser så som t.ex. bryggerijäst, psyllium, yucca schidigera, cikoriarot, havsalger, skogsbär, grönsaker och örter samt kräftdjursskal och broskextrat. Alla dessa bidrar med sina fantastiska individuella egenskaper som ger din hund allt den behöver i näringsväg.

Oavsett livsstadie hos din hund finns det ett passande foder i Carniloves foderserie för hundar.