Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundbäddar / Dyna & Madrass

Hunddynor & hundmadrass

Hundmadrasser & Hunddynor: En skön hundmadrass eller hundyna fyller är något som är riktigt praktiskt att använda både utomhus på sommaren liksom inomhus eller i buren liksom ovanpå bädden. Hos oss hittar du noggrant utvalda hunddynor och madrasser från välkända varumärken så som Dogman, Trixie, Maxfiällen, Bia och Ozami. Köp hundmadrass online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt välkommen in!

 

Läs mer om Hunddynor & hundmadrasser

Kort om hundmadrasser & hunddynor

Oavsett om du söker en praktisk hunddyna till buren eller för resan liksom utomhus på uteplatsen så tror vi att du kommer hitta något passande hos oss. Vårt sortiment består av noggrant utvalda hundmadrasser, hundkuddar och hunddynor. Givetvis omsorgsfult valda för goda egenskaper och funktioner.

 

Att tänka på när du köper en hundmadrass & hunddyna

Vad du ska använda hundmadrassen eller hunddynan till styr troligtvis de flesta valen när det kommer till färg, storlek och typ av hundmadrass eller hunddynan. Nedan går vi igenom hur vi vanligtvis använder madrasser och dynor till våra hundar samt vilka egenskaper vi uppskattar.

 

Hur vi använder hundmadrasser & hunddynor

  • Hundmadrass - Hundmadrasserna tycker vi är praktiska att lägga i transportburen i bilen, på resan liksom som en skön madrass för hunden att ligga på, på uteplatsen. De ortopediska hundmadrasserna uppskattas av våra äldre hundar med avlastande material och memory foam som ger bra ergonomi för äldre och tyngre hundar.

  • Hunddyna - Hunddynorna fyller en lite annorlunda funktion mot madrasserna och uppskattas framförallt av våra mindre hundar, då de gärna får vara fluffiga och mysiga att ligga på. 

 

Uppskattade egenskaper på hundmadrasser & hunddynor

Nedan går vi igenom egenskaper på madrasser och hunddynor vi uppskattar.

  • Antiglid - Att köpa en hundmadrass utan gummerad undersida eller någon form av antiglidbehandling ångras snabbt. Framförallt om du tänkt att använda madrassen eller dynan i en transportbur. Gummerad undersida är något vi varmt kan rekommendera. 

  • Tvättråd - Något vi också uppskattar är: generösa tvättråd som gör det busenkelt och snabbt att tvätta dynorna eller överdraget på dynorna, liksom att få den torr. 

  • Smutsavstötande - Söker du en smutstålig hundmadrass eller hunddyna så kan vi varmt rekommendera en hundmadrasser med tuffare tyg som ofta är både smutsavstötande och vattenresistenta. Dessa typer av hundmadrasser passar utmärkt i bilen.

 

Behöver du hjälp att köpa en hundmadrass eller hunddyna?

Vet du inte vilket typ av hunddyna eller hundmadrass eller storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en passande madrass och dyna till valpen och hunden. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta en snygg, smart, smidig, skön och praktisk hundmadrass! Hos oss kan du köpa bra, tvättbara och snygga hunddynor till hund, billigt och prisvärt både Online och i butik!