Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundens Apotek / Ohyrebekämpning

Ohyra hund & Myggmedel hund

Ohyra hund & Myggmedel hund: Hos oss hittar du ett brett urval av lösningar för att bekämpa mygg och ohyra så som loppor, löss, skabb och fästingar. Vi föredrar giftfria och naturliga sätt att bekämpa myggor och ohyra på hund. Vi tycker om naturligt myggmedel hund liksom säkra medel mot ohyra på hund. Hos oss kan köpa noggrant utvalda produkter från välkända varumärken så som Fixodida, Ozami, Beaphar med flera. Köp myggmedel hund och ohyremedel enkelt och smidigt online eller i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt Välkommen in! 

Genvägar: Fästing hund & Fästinghalsband - Löss & Loppor

 

Läs mer om myggmedel & ohyrebekämpning för hund

Kort om myggmedel och ohyra hund

Det finns en mängd olika preparat och tabletter för hund mot ohyra, fästingar, löss och skabb på marknaden. Gemensamt för många av dem är att de är baserade på bekämpningsmedel. Dessa gifter eller bekämpningsmedel är nästan alltid skadliga för våra djur, natur och miljö. Givetvis är ohyra på hund något vi omgående vill behandla och bli av med men gör det på rätt sätt så slipper du göra om proceduren flera gånger.

 

Myggmedel hund

X

 

Preparat mot fästingar

x

 

 

Behöver du hjälp att välja ohyrepreparat till din hund eller valp?

Vet du inte vilken produkt du ska välja i djungeln av ohyrepreparat. Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt produkt utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss hittar du bra, prisvärda, funktionella och giftfria sätt att bekäma ohyra på hund.