Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Städ & Hygien / Rengöring & Avvisning

Rengöring & Avvisning hund

Rengöring- och avvisningsprodukter för hund: Urinläckage och urinrengöring kan vara ett problem på möbler och golv. Hos oss hittar du guldkornen på markanden för en enklare urin- och fläckborttagning. Vi hundägare vet: att ibland behöver vi riktigt bra rengöringsmedel för att få bort odörer från valpens olycka eller från urinmarkeringen. Hos oss hittar du noggrant utvalda rengöringsprodukter med naturliga och biologiskt funktionella egenskaper från välkända varumärken så som Urine Off, Natur-ligt rent och Standbodarna Piss off. Köp bra spray för att få bort hundkiss på mattan, golvet eller få bara för att få bort hundkiss lukt. Köp online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter - Stockholm. Varmt välkommen in!

Läs mer om rengöringsmedel mot hundkiss

Kort om rengöring- & avvisningssprayer för hund

Vi som har hund och valp vet att olyckor med urinmarkeringar eller läckage kan ske i soffan, på mattan eller i sängen. Därför är det bra att vara förberedd med bra verktyg för att göra det lätt och smidigt att få bort hundkiss från mattan liksom få bort hundkiss lukt som annars kan sitta kvar. Nedan går vi igenom hur man enkelt kan få bort både hundkisset och lukten från hundkiss med enkla och icke giftiga medel.

 

Varför ska man använda biologiskt aktiva medel för att ta bort kissfläckar?

Som med mycket annat här i världen, så går utvecklingen framåt även när det kommer till rengöringsmedel. Vi gillar naturliga produkter som inte innehåller gifter, miljöskadliga ämnen eller andra konstigheter. Idag finns det flera olika rengöringsmedel som effektivt tar bort både partiklar som orsakar odörer liksom bryter ner bakterier m.m. helt giftfritt. Naturligt Rent luktsanerare samt Naturligt rent allrengöringsmedel är två giftfria och biologiskt aktiva medel som fungerar utmärkt vid urinmarkeringar och för att ta bort hundkiss.

 

Bästa sättet att sanera hundkiss på textilier, möbler & golv

Det finns många husmorsknep på hur man kan ta bort odörer, fläckar och urin. Vi har samlat ihop våra bästa tips för hur du enkelt kan få bort både urinfläckarna och eventuella odörer som kan uppstå efter att hunden kissat på t.ex. mattan. Nedan har vi några tips på hur du kan få bort hundkiss lukt. Liksom bra förslag på rengöringsmedel hundkiss.

 

Hur tar man bäst bort hundkissfläckar & hundkiss på mattan?

  • Torka upp kissfläcken - Om du har turen att upptäcka kissfläcken på mattan i tid så rekommenderar vi i första hand att du agerar snabbt och torkar upp hundkisset så snabbt du kan med högabsorberande hushållspapper eller någon annan typ av mikrofiberduk tills dess att merparten av urinet är borta och fläcken känns näsintill torr.


  • Ta bort lukten av hundkiss på mattan - När hundkisset på mattan är någorlunda torrt så är det dags att se till att du slipper kisslukt i mattan. Det finns många olika sätt att göra detta på med husmorsknep men det vi tycker fungerar absolut bäst och enklast för oss är att använda Naturligt rent Biologiska luktsanerare spray. Naturligt rent Luktsanerare sprayas över fläcken samt lite utanför - undvik att spraya för mycket då det kan uppstå en torkrand. De aktiva migroorganismerna kommer att bryta ner hela fläcken och gå ner på djupet - vilket gör att även kisslukt försvinner. 

 

 

Hur får man bort hundkiss i soffan eller sängen?

  • Torka upp hundkissfläcken - Om du har turen att upptäcka kissfläcken på mattan i tid så rekommenderar vi i första hand att du agerar snabbt och torkar upp hundkisset så snabbt du kan med högabsorberande hushållspapper eller någon annan typ av mikrofiberduk tills dess att merparten av urinet är borta och fläcken i soffan eller sängen känns näsintill torr.

  • Ta bort lukten av hundkiss i soffan eller sängen - När hundkisset på mattan är någorlunda torrt så är det dags att se till att du slipper kisslukt i soffan. Precis som vid borttagning av fläckar på sängen så finns många olika sätt att göra detta på med husmorsknep. Det vi tycker fungerar absolut bäst även för rengöring av soffor och sängar är att använda Naturligt rent Biologiska luktsanerare spray. Naturligt rent Luktsanerare sprayas över fläcken samt lite utanför - undvik att spraya för mycket då det kan uppstå en torkrand. De aktiva migroorganismerna kommer att bryta ner hela fläcken och gå ner på djupet - vilket gör att även kisslukt försvinner. Vips är både fläcken och kisslukten borta.

Vanliga frågor om att ta bort hundkissfläckar & kisslukt

Kan medel mot hundkiss lämna fläckar? Vissa rengöringsmedel för att ta bort hundkiss från mattan, soffan eller andra textilier kan lämna fläckar.

Bästa medel mot hundkiss? XXX

BEHÖVER DU HJÄLP ATT KÖPA RÄTT MEDEL MOT HUNDKISS?

Vet du inte vilken rengöringsspray eller luktborttagning som funkar bäst för er? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt reflexer för dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att hitta ett passande medel mot hundkiss! Vi erbjuder ett stort bra och fungerande medel mot hundkiss! Varmt välkommen in!