Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Träning & Bruks / Antiskall

Antiskällhalsband & Antiskall för hund

Antiskällhalsband & Antiskall: Här hittar du smarta och praktiska antiskällhalsband med spray, vibration och ultraljud samt verktyg för att träna bort oönskade betéende så som oönskat skällande. Hos oss kan du köpa noggrant utvalda antiskall halsband till små hundar liksom stora hundar samt antiskall hund produkter för inomhus och antiskäll utomhus från välkända varumärken så som Petsafe och Pettags. Köp antiskällhalsband online eller besök vår fysiska butik. Varmt välkommen in! 

Underkategorier: Batterier & Reservdelar

Läs mer om antiskallenheter & antiskällhalsband

Kort om antiskällhalsband för hund

Söker du ett bra verktyg som underlättar din hundträning? Då kanske ett antiskällhalsband är något för dig. Antiskall halsband hund finns i många olika modeller, allt från trådlösa med fjärrkontroll till enklare med endast vibration vid oönskat betéende. Hos oss hittar du ett antiskällhalsband eller anskällenhet som gör träningen lättare och ger ett snabbare resultat.

 

Att tänka på när du köper antiskällhalsband

Valet av antiskallenhet eller antiskällhalsband beror så klart till stor del hur du har tänkt att använda träningshalsbandet. Antiskällhalsband finns både som enklare enheter med endast vibration vid skall, spray & överljud när hunden skäller liksom med fjärrkontroll där du själv kan bestämma när och hur du korrigerar din hund. Det viktigaste är att du köper ett antiskällhalsband som passar dig och din hund. Om ett antiskällhalsband lämpar sig mindre bra för er så finns det även smarta och praktiska lösningar för antiskallenhet hund, dessa antiskäll utomhus boxar kan vara ett effektivt för att träna bort oönskat skällande. 

 

Att tänka på innan du börjar använda antiskällhalsbandet

Tips: När du börjar använda ett antiskällhalsband är det viktigt att du inte slår på det första gången hunden använder det. Använd antiskällhalsbandet utan att vara påslaget ett par - tre dagar innan ni påbörjar träningen. Läs även hela bruksanvisningarna för att få tips och råd på hur du bäst tränar bort oönskat skällande. Det är också viktigt att försöka reda ut varför hunden skäller innan du börjar träna bort det - om du missar detta så finns det en stor risk att träningen för att minska skällande eller stressbeteenden tar mycket längre tid än nödvändigt.

 

Olika varianter på antiskallenheter för hund & när de passar bäst

Utomhus - Lösningar för antiskäll utomhus finns givetvis, vanligtvist används antiskällhalsband eller antiskall enhet med ultraljud för utomhusmontering. En antiskäll utomhuslösning används ofast då du vill undvika att använda ett halsband på hunden utomhus på inhägnat område eller sin egen tomt. Dessa enheter för utomhusbruk avger en högfrekvent ton vid skällande som bryter ett negativt mönster eller beteende.

Inomhus - Det finns många bra lösningar för antiskall inomhus. Dels mindre antiskallenheter som avger ett ultraljud i avskräckande eller avbrytande syfte alternativt antiskällhalsband med spray, ultraljud eller vibration. Är det främst inomhus och vid specifika situationer du skall träna bort oönskat skällande så fungerar enheter för antiskall inomhus bra.

Alternativ på antiskall till hund 

  • Antiskällhalsband vibration - Ofta en instegsmodell som kan fungera utmärkt för att träna bort oönskat skällande. Vibrationshalsbanden är ofta mindre till storleken och lätta att hantera. Dessa fungerar oftas mycket bra som antiskällhalsband för liten hund.

  • Antiskällhalsband överljud & ultraljud - Antiskällhalsband med överljud och ultraljud är ofta kombinerade i samma antiskällhalsband som med sprayer.

  • Antiskallenhet - Finns både som utomhus- och inomhusvarianter. Små enheter som är lätta att dölja och kan kompletteras med fler vid behov. Dessa fungerar uteslutande med ultraljud eller överljud för att träna bort oönskat skällande.

  • Antiskällhalsband fjärrkontrol - Antiskällhalsband för hund med fjärrkontroll är bra träningsverktyg i de flesta situationer och kan användas till all möjlig träning - inte bara för att träna bort oönskat skällande. 

 

Egenskaper vi uppskattar på antiskällhalsband för hund

  • Antiskällhalsband Spray  - Antiskällhalsband med spray fungerar ofta riktigt bra för att träna bort oönskat skällande, sprayen gör att dåliga vanor är lättare att bryta.

  • Justerbar längd på halsband - När du köper ett antiskällhalsband är det givetvis viktigt att du köper ett antiskällhalsband med justerbar storlek på för att passa just din hund. Har du flera hundar så blir det dessutom lätt att använda antiskällhalsbandet på flera hundar vid olika tillfällen.

  • Enkel att byta batteri - Om du använder antiskällhalsbandet ofta så är tycker vi det ska vara smidigt att byta batteri enkelt. 

  • Går att fylla vätska - Antiskällhalsband med spray ska vara lätta att fylla på ny vätska i. I början av träningsfasen går det ofta åt mycket vätska. Vi rekommenderar att köpa till extra vätska till antiskällhalsbandet.

  • Överljud - Överljud är något vi rekommenderar att antiskällhalsbandet också är utrustat med. Efter att du tränat bort det oönskade beteende kan det vara lätt att hunden faller tillbaka i tidigare mönster och då är det en fördel om det räcker med en påminnelse med överljudspip.

 

 

 

Vanliga Frågor om antiskällhalsband & antiskallenheter

Kan antiskällhalsband vara farliga? Det är inte farligt att använda antiskällhalsband. Vid korrekt användning kan ett antiskällhalsband inte orsaka fysiska skador på hunden. Däremot kan hunden uppleva det obehagligt att använda - därför är det viktigt att du använder antiskällhalsbandet med måtta och på rätt sätt.


Kan antiskällhalsband skada hunden? Ett antiskällhalsband som används på rätt sätt kan inte skada din hund. Se till att läsa bruksanvisning och manualer noggrant innan du börjar använda antiskällhalsbandet.

Behöver du tips och råd när du köper eller hur du ska träna din hund med ett antiskällhalsband?

Är du osäker på vilken modell, storlek eller vilka tillbehör av antiskällhalsband som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig med tips och råd för att träna hunden att sluta med oönskade beteenden. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa bra antiskallenheter och antiskällhalsband till hund. Köp Antiskällhalsband online med möjlighet till fri frakt eller besök vår fysiska butik. Varmt välkommen in!