Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Matplats / Underlägg

Matskålsunderlägg för katt

Matskålsunderlägg katt: Är du rädd om golvet eller underlätta städningen efter utfodringen av din katt? Då tror vi ett underlägg till kattens mat- och vattenskålar är något för dig. Hos oss hittar du snygga, praktiska och lätt underhållna matskålsunderlägg för katt. Tillverkade i funktionella och smarta material som skyddar dina golv från fläckar och vatten. Vi tipsar även om våra stora matskålsunderlägg med kant som rymmer flera skålar. 

Läs mer om Matskålsunderlägg för katt

Kort om Matskålsunderlägg för katt 

Att köpa ett smidigt matskålsunderlägg är en billig försäkring att hålla golven fria från fläckar och vattenskador. Våra favoriter är matskålsunderläggen tillverkade i silikon med en smart skyddskant på som förhindrar att vatten eller mat rinner ut på golvet. 

Vanliga frågor om Matskålsunderlägg för katt

Hur rengör jag matskålsunderlägg? Vi rekommenderar att du rengör matskålsunderlägget med varmt vatten och en trasa, vid behov. Diskmaskinen värme kan ibland skada och missfärga vissa matskålsunderlägg.


Jag saknar något i ert sortiment, kan ni beställa hem? Om du saknar något specifik eller har ett önskemål, så tar vi gärna hem skålsunderlägg till dig. Hör av dig till oss på telefon eller mail så hjälper vi dig!


Vet du inte vilket matskålsunderlägg för katt som passar er?

Vet du inte vilka matskålsunderlägg du behöver eller som passar dig och din katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta bra, prisvärda, snygga och praktiska matskålsunderlägg för katt online och i butik.