Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Matplats / Underlägg

Underlägg hundskål & Matskålsunderlägg för hund

Underlägg till hundskål & Matskålsunderlägg hund: Ett praktiskt och smart underlägg till vattenskålen eller matskålen kan många gånger rädda golvet från vattenskador från hundens vattenskål liksom underlätta städningen när hunden spiller vid ätande. Hos oss hittar du giftfria och noggrant utvalda matskålsunderlägg för hund från välkända varumärken så som Trixie, Dogman, Beco & Drymate. Köp underlägg till hundskålen smidigt online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka, Stockholm - Varmt välkommen in!

Läs mer om matskålsunderlägg för hund

 

Kort om underlägg hundskål

Att köpa ett smidigt matskålsunderlägg är en billig försäkring att hålla golven fria från fläckar och vattenskador. Våra favoriter är matskålsunderläggen tillverkade i silikon med en smart skyddskant på som förhindrar att vatten eller mat rinner ut på golvet. Självklart är vi noggranna med att endast ta in underlägg vattenskål hund och underlägg hundskål som är fria från gifter, ftalater, BPA och andra vanligt förekommande giftiga ämnen i plast. 

 

Varför är matskålsunderlägg hund så bra?

Det som vi tycker är toppen med ett bra matskålsunderlägg eller vattenskålsunderlägg till hunden är att vi vet att våra hundar spiller och dräller när de både äter och dricker. Ofta har vi skålar ståendes på känsliga trägolv som blir fuktskadade och förstörda om de utsätts för fukt under en längre tid. Då är det fantastiskt smidigt att använda ett matskålsunderlägg med kant.

 

Att tänka på när du köper underlägg till hundskålen

Som med mycket annat vi köper så finns det egenskaper och funktioner som vi uppskattar mer än andra, nedan går vi igenom vanligt förekommande frågor gällande matskålsunderlägg till hund.

Storlek på matskålsunderlägg

Att välja rätt storlek på hundskål underlägg är så klart viktigt, vi rekommenderar att du hellre köper ett för stort matskålsunderlägg än för litet. Planerar du att placera både mat- och vattenskål på ett underlägg så se till att båda får plats med god marginal. Många skålar är även V-formade, vilket gör du bör köpa ett hundskål underlägg som går utanför vatten- och matskålarnas yttersta kanter för att vara säker på att du skyddar golvet.

 

Materialval & egenskaper underlägg hundskål

Hundskåls underlägg finns i en mängd olika material, former och färger. Utvecklingen och populariteten är tydlig - matskålsunderlägg silikon är idag absolut mest populära då de skyddar golven betydligt bättre än textilbaserade hundskålsunderlägg.

  • Matskålsunderlägg med kant - matskålsunderlägg med kant, gärna tillverkade i silikon är toppvalen när det kommer till matskålsunderlägg. De förhöjda kanterna förhindrar att eventuellt spill rinner ut på golvet utan att vara i vägen.

  • Matskålsunderlägg silikon - Matskålsunderlägg i silikon har snabbt blivit våra mest populära underlägg till hundskålarna. Främst för att de är fria gifter och är lätta att hålla rent liksom att diska i diskmaskin. En annan stor fördel är även att matskålsunderläggen i silikon är slittåliga.

 

 

Behöver du hjälp att hitta rätt matskålsunderlägg & underlägg till hundskålen?

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta ett passande underlägg hundmatskåltill hunden. Hos oss kan du köpa praktiska, smidiga och billiga underlägg till hundskålen från välkända varumärken så som Dogman, Trixie och Beco med flera. Köp smidigt online eller besök vår fysiska butik för att känna och klämma i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt välkommen in!