Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Katt / Kattleksaker / Kattvippor

Kattvippor & Kattspö

Kattvippor & Kattspö: Kattvippor och kattspön är många gånger uppskattade kattleksaker som aktiverar din katt både mentalt och fysiskt tillsammans med dig. När du leker tillsammans med katten stärker du erat vänskapliga band. Kattvippor finns i en mängd olika varianter så som kattvippa fjäder, kattvippa med kaninskin eller andra roliga former. Hos oss hittar du Kattvippor & Kattspön från Välkända varumärken så som Da bird kattspö, Kong, Yeowww och Trixie.

Läs mer om Kattvippor & kattspö för katt

Kort om Kattvippor

Kattvippor & kattspön är en kul kattleksak som du och din katt kan leka med tillsammans. Även de allra lataste katterna brukar gå igång på en riktigt bra kattvippa. Då gärna kattvippa fjäder eller kattspö fjäder som nästan alla katter älskar. Förutom att stimulera katten så stärker du även bandet mellan dig och din katt genom att leka tillsammans med ett kattspö.


Populära val bland kattspön.

Da bird kattspö
Da Bird kattspö är ett av våra mest säljande kattvippor. Da Bird kattvippa är en extra lång kattvippa med möjligheten att byta ut leksaken på. Välj bland massor av roliga leksaker så som färglada fjädrar, äkta skinn eller andra roliga tafsar. Dessa kattspön är handgjorda och håller mycket hög kvalitet.

Vanliga frågor om Kattvippor & Kattspö för katt

Byta leksak på kattvippor? De flesta kattvippor kan du byta ut leksaken på vid behov eller slitage. Dock rekommenderar vi att du köper en rekorderlig kattvippa på från början som har ett smidigt system för att byta ut leksaken.

Extra lång kattvippa? Många av oss är lata: Då är det extremt bekvämt att köpa en extra lång kattvippa med både långt spö och snöre. Gärna en med lite extra svajj i också för att få optimal lek tillsammans med din katt eller kattunge.


Kattvippa med mynta?

Tyvärr erbjuder få kattvippor kattmynta i dagsläget. Däremot är det väldigt lätt att komplettera med kattmyntespray om din katt tappat intresset för kattspöt. Kattmynta i refill hittar du här.Behöver du hjälp att köpa den "perfekta" kattvippan eller kattspöt till din katt eller kattunge?

Vet du inte vilken typ av kattvippa du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en rolig, underhållande kattvippa. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du hitta ett trevligt urval av kattvippor & kattspön för katt, köp billigt online eller i butik.