Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Hund / Hundfoder / Torrfoder / Purina Pro Plan Hundfoder

Purina Pro Plan Hundfoder

Purina Pro Plan är i dag en av varldens största fodertillverkare för hund och katt. I mer än 90 år har Purinas veteskapsmän forskat om innovativa och nya sätt att förbättra tillvaron för hundar och katter genom kraften i förbättrat näringsintag. 

Genom att skräddarsy nivåerna av specifika ingredienser för att uppfylla de exakta behoven hunden har i varje livsstadie så levererar Purina Pro Plan optimerad näring i sitt hundfoder. Vilket ger många hälsofördelar på lång sikt. 

Läs mer.

Purina Pro Plans hundfoder har följande grundpelare i sitt tänk: Veteskapen är hjärtat i allt i de gör. De utforska hela tiden nya sätt att förbättra fodret och näringsintaget för din hund. Veterinärer rekommendera ofta Purina Pro Plans hundfoder för deras foskning och expertkunskaper. Deras exakta balanserade näringsnivåer ger maximala näringsmässiga fördelar.

De kompromissar aldrig när det gäller kvalité eller säkerhet när det kommer till ingredienserna. Deras särskilda tillverkningstekning säkerställer hög näringsleverans och all deras forksning och utveckling är fokuserad på beprövade vetenskapliga fördelar. 

Oavsett livstadie, storlek eller behov så hittar du ett foder anpassat för din hund i Purina Pro Plans torrfoderserie för hund. 

23 artiklar Kampanjprodukter (5) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris