Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04

Hur vi hanterar Covid19

Med anledning av coronavirus

Det är många av oss som har djur som också är i riskgrupper för coronaviruset. Därför har vi valt att genomföra en del förändringar för att minska risk för smittspridning och ge er ökad trygghet.

 

Var rädd om dig och våra medarbetare.
Vi är givetvis rädda om våra medarbetare och dig som kund. Våra rutiner är tydliga, medarbetare med symptom stannar hemma och vi hoppas att du också gör detta om du upplever symptom. Skulle det vara så att fodret börjar sina där hemma så kan du givetvis få ditt foder hemskickat. Det går också utmärkt att hämta ut din beställning både i butiken, på parkeringen och vid lageringången, välj leveransalternativet hämta utanför butiken så löser vi det!

Nytt leveransalternativ.
Vi erbjuder nu dessutom leveransalternativet Budbee hemleverans mellan 17-22. Med Budbee kan du följa ditt paket i realtid samt få smsavisering strax före leverans sker!

Handla lugnt och ta hand om varandra.
Vi har gott om foder i hyllorna och de fylls på kontinuerligt. Var inte orolig och hamsta inte i onödan.

Utökade städrutiner.
Vi har under rådande omständigheter även utökade städ och hygienrutiner, kortmaskin och kassadisk rengörs flera gånger om dagen med handsprit.

Öppettider:
Vi har öppet som vanligt i butiken, 10.00-20.00, lördag 10-18 samt söndag 11-17.
För dig som vill handla i lugn och ro rekommenderar vi ett besök mellan 10-14.
Webben är givetvis öppen dygnet runt precis som vanligt!

 

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Telefon: 08-7020304
E-post: kundservice@simbi.nu