Stäng
Brett Sortiment Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr

Om Simbi Djurens Varuhus

Historik

Simbi - Djurens Varuhus öppnade sin första butik i november 1995, Sickla Köpkvarter, Stockholm, Nacka. Givetvis hade vi stora förhoppningar om att lyckas och att få nöjda kunder. När vi slog upp våra dörrar för första gången fick vi närmare en chock.

Det var kö för att få komma in. Det var oerhört roligt. Det var alltså fler än vi som trodde på budskapet "Allt för alla sällskapsdjur till stormarknadspriser".

Vårt budskap var enkelt. Hos oss ska du kunna hitta allt till dina sällskapsdjur och det till ett bra pris

Under åren har både vi och vårt sortiment utvecklats. Idag säljer vi alla de stora varumärkena av foder för katt och hund, erbjuder tillbehör från erkända leverantörer och tillverkare för att du som kund ska känna dig trygg och vet vad du får.

Idag har vi många nöjda stamkunder. Många av våra kunder är uppfödare och rekomenderar oss som en bra affär för förstagångsköpare just för att vi har allt.

Idag

År 2015 fyller vi 20år och detta firar vi bland annat med att lansera en webbshop. Vi, liksom vårt sortiment har utvecklats enormt över åren. Vi är stolta över vårt egenkomponerade sortiment som är fyllt med de produkter vi själva använder och givetvis med kändavarumärken till konkurrenskraftiga priser.

Affärsidé

"Allt för alla sällskapsdjur till stormarknadspriser". Vårt motto är att sälja det du vill ha till bra priser. Därför arbetar vi ständig med att förbättra våra priser genom att förhandla med leverantören för bästa pris. Detta gör att vi med jämna mellanrum kan erbjuda tillfälliga partier med framför allt tillbehör till otroligt förmånliga priser.

Så håll utkik på våran Kampanjsida och i butik

Sortiment

Simbi säljer allt för ditt sällskapsdjur. Vi säljer över 20 sorters foder för katt och hund, skålar, koppel, selen, halsband, vitaminer och preparat, schampo och antilopp/ antifästing-preparat, tuggben och massor av lösviktsgodis för hund. För gnagare erbjuder vi ca 10 olika sorters blandningar både på lösvikt och helsäck, men givetvis har vi även vanliga kända märken på förpackningar, burar, vattenflaskor, selar och mycket mycket mer.

Vi har även en fiskavdelning med pumpar, akvarier, doppvärmare, böcker och andra tillbehör för akvarier.

För din katt kan du hitta allt hos oss. Allt från kattlåda och sand till vitaminer, schampo, kattlucka, foder, godis och så har vi massor av leksaker att välja bland.

För din hund erbjuder vi ett stort utbud av koppel och halsband, skålar och många premiumfoder, massor av tuggben och lösviktsgodis. 

Ansvar

Vi värnar om dig som kund, att du får rätt råd och tips, att du känner dig nöjd när du handlar hos oss.
Dessutom är vi medlemmar i Zoorf vilket är branschorganisationen för zoo-branschen.