Stäng
Snabb leverans 25 års erfarenhet Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / FourFriends

FourFriends

Four Friends erbjuder hund, katt och smådjursprodukter för alla behov. i Fourfriends produktsortiment hittar du hundfoder, kattfoder, kattsand, hundgodis, kattgodis, tuggben för hund, blötmat för katt och köttkorvar för hund. Allt med den främsta kvalitén och hög smaklighet. FourFriends är framtaget för att skydda hundar och katters kroppar mot negativ påverkan från omgivningen. Därför utgår Fourfriends från noga utvalda råvaror av hög kvalitet som botaniska ingredienser, omegafettsyror, havtorn, Aloe vera. Alla Fourfriends katt- och hundfoder är dessutom Glutenfria och utvalda sorter är även spannmålsfria.

Four Friends hundfoder - Four Friends Kattmat - Four Friends Kattsand

Läs mer om FourFriends

Four Friends

FourFriends katt- och hundfoder blir därför ett hypoallergent foder för hund och katt som är lättsmält och förebygger foderintolerans samt har högt köttinnehåll. Four Friends innehåller också flera funktionella ingrendieser som bland annat stärker immunförsvaret, ger en bättre allmänhälsa och bidrar till minskad risk för allvarliga sjukdomar genom hunden och kattens liv. FourFriends får gott omdömme av våra hundar & katter på Simbi.

Torrfodret för hund och katt tillverkas i tjeckien som har strika regler för t.ex. antibitokabruk i djurs foder. Alla råvaror kommer i så stor utsträckning från lokala leverantörer med hög kvalitet.

FourFriends hund- och kattfoder är hypoallergeniskt. Vissa proteintyper från bland annat majs, vete och soja samt vanliga köttsorter som kyckling nötkött och fläsk kan ge foderintoleranser. Därför har FourFriends valt att utesluta många av dessa typiska och vanliga allergener ur deras foderrecept för att minska påverkan på hundens kropp och på så sätt förebygger foderintolerans och allergier.

Glutenfritt:

Alla Fourfriends hund- och kattfoder är helt fria från gluten, istället använder sig Four Friends sig av ris eller potatis i de foder som inte är spannmålsfria. Four Friends har valt ris när de tillverkar torrfoderkulan. Detta i och med att torrfoder behöver innehålla någon form av kolhydratskälla för att kunna formas i tillverkningen. Dock är vissa kolhydratskällor bättre än andra och därför har FourFriends valt ris till sina foder som innehåller spannmål. 

Läs mer om FourFriends hundfoder


Four Friends hundfoder


Four Friends torrfoder för hund består av många olika produkter. Nedan kan du läsa kortfattat om dem. Tanken med FourFriends hundfoder är att göra en mat som får din hund att hålla sig frisk, stark och strålande - inifrån och ut eftersom vi vet att mage och hälsa går hand i hand.

FourFriends använder enbart högklassiga råvaror och det finns inte en ingrediens i onödan i recepten som utfyllnad. Hundar är karnivora djur, dvs köttätare och det har de tagit hänsyn till och detta innebär att de innehåller mycket kött i deras recept.

Enligt FourFriends hundfoders filosofi ger en hög kötthalt de bästa förutsättningarna för din hund att utveckla smidiga och starka muskler samt bidrar till en fin och tät päls.  Upp till 60% av det totala innehållet består av kött utan biprodukter. I de flesta produkterna hittar du kycklingkött som proteinkälla, som är ett lättsmält protein. Men även kött från lamm, lax, anka, vildsvin finns att hitta för den kräsne eller känslige hunden.

 

ÖRTER, ALOE VERA, FIBRER & BÄR I FOURFRIENDS HUNDFODER

Aloe Vera
Aloe Vera är en välkänd växt som både helar, renar och verkar. Aloe Vera har flera hälsobringande egenskaper så som t.ex. hjälpa till att hålla urinvägar/blåsa i form samt för en bättre mag- och tarmhälsa.

Äppelfibrer & Örter
FourFriends har valt att använda sig av naturliga äppelfibrer istället för många andra som använder sig av betmassa. De anser att äppelfibrer är skonsammare samt ger din hund viktiga antioxidanter. Andra örter du hittar i Fourfriends är rosmarin, gurkmeja och kryddnejlika.

 

FourFriends glutenfria hundfoder:

Alla Four friends hundmatssorter är glutenfria med anledningen till att de har valt ris och potatis istället för andra kolhydratskällor. Normalt brukar man inte säga att hundar och katter lider av glutenintolerans men senare forskning tyder på att hundar har betydligt svårare att bryta ner gluten då hundar har en annan enzymsammansättning i kroppen. Därför är alla FourFriends hundfoderrecept glutenfria. Givetvis innehåller alla glutenfria foder även Aloe Vera.

FourFriends spannmålsfria hundfoder:

Det finns många hundar i Sverige som har känslig matsmätlningsapparat och idag anses potatis som en hypo-allergen ingrediens då i stort sett alla hundar mår bra av potatis som kolhydratskälla. Därför erbjuder Four Friends flera spannmålsfria hundfoder i sin hundmatsserie. Liksom övriga foder från Four Friends innehåller även dessa produkter Aloe Vera.

FourFriends hundfoder för särskilda behov:

Många hundar har särskilda behov i olika stadier i livet. Därför har även Four Friends flera produkter anpassade för sådant behov som t.ex. viktreduktion, hög aktivitetsnivå, fokus på hud och päls.

FourFriends hundfoder små hundar:

De små raserna har speciella näringsbehov. Tack vare detta så erbjuder FourFriends flera hundfodersorter anpassade för våra allra minsta hundar. Dessa foder har ofta högre energiinnehåll än motsvarande för större raser samt innehåller mer omega-fettsyror för hud och päls.

FourFriends köttkorvar för hund:

FourFriends erbjuder även blötfoder för hund i form av köttkorvar som är helt spannmålsfria och finns i flera olika varianter så som för valpar, högaktiva hundar, vuxna hundar och seniorer. Köttkorvarna är smidiga att hantera och behöver inte kylas eller frysas i oöppnat format. Köttkorvarna innehåller endast naturliga konserveringsmedel.

Tanken med FourFriends köttkorvar och blötfoder för hund är att göra en köttkorv som får din hund att hålla sig frisk, stark och strålande - inifrån och ut eftersom vi vet att mage och hälsa går hand i hand.

FourFriends använder enbart högklassiga råvaror och det finns inte en ingrediens i onödan i recepten som utfyllnad i FourFriends köttkorvarna. Hundar är karnivora djur, dvs köttätare och det har de tagit hänsyn till och detta innebär att de innehåller mycket kött i deras recept.

Vi erbjuder 100% nöjd kundgaranti på FourFriends köttkorvar för hund liksom på alla våra andra hundfoder. Detta kan du läsa mer om under kundtjänst.

 

Läs mer om FourFriends kattfoder

FourFriends torrfoder för katter

FourFriends kattofoder har något för alla kattrer oavsett behov, ett kattfoder av allra högsta kvalitet som är framtaget för att skydda kattens kropp. Alla Four Friends kattfoder är spannmålsfria och glutenfria samt innehåller en hög kötthalt. Alla FourFriends kattfoder är tillverkade på rena råvaror, därför både smakar och luktar de gott. Inga onödiga tillsatser eller ingredienser för att förstärka maten behövs.

FourFriends kattfoder - Spannmålsfritt

I och med att Four Friends inte använder sig av vanliga foderingredienser så som majs, soja och vete så minskar detta risk för foderintolerans hos katter. För att få en väl fungerande kropp, hud och päls krävs Omegafettsyror. Därför innehåller Fourfriends Omega-3 och Omega-6. Dessa innehåller bland annat DHA, EPA och GLA.

 

Örter, fibrer & bär i FourFriends kattmat

FourFriends har valt att använda sig av naturliga äppelfibrer istället för många andra som använder sig av betmassa. De anser att äppelfibrer är skonsammare samt ger din katt viktiga antioxidanter. Andra örter du hittar i Fourfriends är rosmarin, gurkmeja och kryddnejlika. 

FourFriends kattfoderserie innehåller också havtorn. Ett av de vanligaste problemen hops katt är FLUTD, vilket ofta orsakas av en inflammation i urinblåsan. Havtorn hjälper till att skydda kattens kropp mot inflammationer som kan leda till FLUTD. Utöver detta så bidrar även havtorn till friska slemhinnor i hela kattens kropp.

 

FourFriends kattmat - Högt köttinnehåll

Four Friends kattfoder innehåller 50-60% kött. För katten är kött den viktigaste källan till aminosyror. Katter har en mycket kortare matsmältningskanal och katters kroppar absorberar naturliga näringsämnen från animalisk kost. Enligt FourFriends kattfoders filosofi ger en hög kötthalt de bästa förutsättningarna för din katt att utveckla smidiga och starka muskler samt bidrar till en fin och tät päls.  Upp till 60% av det totala innehållet består av kött utan biprodukter. I de flesta produkterna hittar du kycklingkött som proteinkälla, som är ett lättsmält protein. Men även kött från lamm, lax, anka finns att hitta för den kräsne eller känslige katten.

 

FourFriends kattfoder - Aloe Vera & havtorn

Torrfodret för katt har en balanserad blandning av mineraler och vitaminer. Allla kattmatssorter innehåller både havtorn och Aloe Vera. Havtorn används ofta som källa till Vitamin C och för ökat innehåll av Antioxidanter. Havtorn bidrar även till friska urinvägar. Aloe Vera är också något du hittar i alla Four Friends torrfoder för katt. Aloe Vera är både antiseptisk, stärker immunförsvaret och är varsamt frystorkad innan det används i torrfodret för att bevara alla positiva egenskaper.

 

FourFriends blötmat för katt

Fourfriends erbjuder även foder i blötformat. Blötmaten passar även de allra mest kräsna katterna och är alltid spannmålsfri, glutenfri och har ett högt köttinnehåll. FourFriends blötfoder för katt har inga onödiga tillsatser eller konserveringsmedel och är självklart sockerfria!


Behöver du hjälp att välja foder till din hund eller katt?


Om du inte vilket foder du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Köp FourFriends hos oss både Online och i Butik.

Länk Till Four Friends

1 2 3 Nästa » 76 artiklar Kampanjprodukter (12) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
KAMPANJ
FourFriends Dog Lamb Cube
FourFriends från 29 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Svart Knyt 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager

KAMPANJ
FourFriends Dog Chicken Cube
FourFriends från 29 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Ljusblå 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager

PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Röd Knyt 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Svart 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Miljöhundbajspåse Svart
FourFriends 29,90 kr
I lager
FourFriends Cat Kitten Grain Free
FourFriends från 49 kr
I lager

PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Ljusblå Knyt 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager
FourFriends Dog Grain Free Venison
FourFriends från 279 kr
I lager

KAMPANJ
FourFriends Dog Duck Cube
FourFriends från 29 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Gul/Lime 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Lime/Gul Knyt 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager
FourFriends Dog Grain Free Lamb
FourFriends från 279 kr
I lager

FourFriends Dog Grain Free Wild Boar
FourFriends från 279 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Röd 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager

PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Bajspåse Ceris 50/rulle
FourFriends 29,90 kr
I lager
PICK N' MIX: TAG 5 FÖR 4
FourFriends Miljöhundbajspåse Rosa
FourFriends 29,90 kr
I lager

FourFriends Cat Adult Grain Free
FourFriends från 249 kr
I lager
KAMPANJ
FourFriends Dog Chicken & Liver Chip
FourFriends från 29 kr
I lager

1 2 3 Nästa »