Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Addpocket

Addpocket Original för hund

Historien om Addpocket föddes för redan för 10 år sedan. Från den lilla ön i Thailand till produkter som idag underlättar vardag och arbete för många människor i många olika yrken. 

Läs mer om Addpocket

Addpocket är en del av Bagsandstuff som saluför specialprodukter för aktiva människor och hundägare. Vi gillar Addpocket för hund för att vi får plats med allt vi behöver ha med på hundträningen. Addpocket har idag blivit en av de populäraste tillbehören på humansidan för alla typer av hundliv och hundträning.

Är du osäker på vilken storlek du ska välja på Addpocket Original? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi gillar besök, så varför inte besöka oss i vår butik i Stockholm, Sickla så kan vi hjälpa dig att prova ut en Addpocket. Hos oss kan du köpa Addpocket både i butik och online! Vi är stolta återförsäljare av Addpocket och Addpocket får gott omdömme av oss på Simbi.