Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Alac

Alac Halsband, Koppel & Spårlinor

Alac är ett Svenskt varumärke som har tillverkat kvalitativa tillbehör till hund och katt sedan 1969. Produktsortimentet innefattar en mängd olika hundkoppel och övriga tillbehör till både hund och katt, så som läderkoppel, spårselar, textilkoppel och spårlinor till läderhalsband, nomehalsband, spännband och dragselar och mycket mer. Hos oss kan du köpa Alac hundhalsband, koppel och spårlinor Online med snabb leverans (1-3 dagar) och i vår fysiska butik - Välkommen in!

Läs mer om Alac

Kort om Alac 

Alac har tillverkat kvalitativa tillbehör till hund och katt sedan 1969. I Alacs produktsortiment hittar du allt från hundkoppel, selar och halsband till spännband och mycket mer. Alla Alacs läderprodukter är endast tillverkade av miljöcertifierat svenskt läder.

 

Alac produkter för våra husdjur

I alacs sortiment finner vi mängder av trevliga läderprodukter i form av läderhalsband för hund, läderselar och de populära hundläderkopplen. Alacs läderkoppel finns i flera längder, bredder och olika hakar. Saknar du något från Alac i vårt sortiment är du varmt välkommen att höra av dig - vi gör gärna specialbeställningar åt dig.

 

Vanliga frågor om Alacs produkter 

Vart tillverkas Alacs läderkoppel & hundhalsband? Alla Alacs läderprodukter så som hundkoppel, hundhalsband och selar är tillverkade av svenskt miljöcertifierat vegetabiliskt garvat läder. Allt läder kommer från Tärnsjö garveri som är ett av Sveriges äldsta garveri.


Vad betyder det att lädret är vegetabiliskt garvat? Vegetabilisk garvning är en form av garvning av läder där man endast använder vegetabiliska garvämnen istället för t.ex. kromgarvning. De vanligaste ämnena som används vid vegetabilisk garvning är bark från kastanj, mimosa och quebracho. I Norden användes tidigare främst gran eller ekbark.

 

 

Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur Alac's sortiment till din hund eller valp?

Vet du inte vilket koppel, halsband eller sele du behöver eller vilken storlek som passar din hund eller katt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt ljud utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Alac hundvisselpipa köp billigt online eller i butik.

Länk till Alac

1 2  48 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Alac Läderkoppel Svart 220
Alac från 239 kr
Slut
Alac Läderkoppel Mörkbrun 220
Alac från 239 kr
Slut
Alac Läderkoppel Mörkbrun 180
Alac från 159 kr
Slut

Alac Läderkoppel Svart 180
Alac från 159 kr
Slut

Alac Läderkoppel Mörkbrun 150
Alac från 159 kr
Slut
Alac Parkoppel Nylon
Alac från 69 kr
Slut
Alac Läderkoppel Svart 150
Alac från 159 kr
Slut

Alac Halsband m/kedja turkos
Alac från 219 kr
Slut

Alac Spårlina Gjuten Limegrön
Alac från 199 kr
Slut
Alac Halsband m/kedja cerise
Alac från 199,90 kr
Slut
Alac Spårlina Gjuten Gul
Alac från 199 kr
Slut

Alac Spårlina Gjuten Rosa
Alac från 199 kr
Slut

Alac Halsband Läder Mörkbrun
Alac från 79,90 kr
Slut
Alac Spårlina Gjuten Orange
Alac från 199 kr
Slut

Alac Läderkoppel Svart 60
Alac från 139 kr
Slut
Alac Halvstryp Läder Svart
Alac från 89,90 kr
Slut
Alac Halvstryp Läder Mörkbrun
Alac från 79,90 kr
Slut

1 2