Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Beaphar

Beaphar, Spot on & Comfort Calming

Beaphar är i Sverige mest kända för sina vårdande produkter för hund, katt och smådjur som kanin och marsvin. Beaphar är ett familjeföretag som erbjuder innovativa foder och vårdprodukter för alla våra husdjur. Våra mest populära produkter från Beaphar är Comfort Calmin Spray för katt och Dimethicare. Utforska hela sortimentet nedan.

Utforska Beaphar kattprodukter - Utforska Beaphar Hundprodukter - Utforska Beaphar smådjurssortiment

Läs mer om Beaphar

Kort om Beaphar

Beaphar som familjeföretag vet hur viktiga våra husdjur är som familjemedlemmar och därför värnar de omde emotionella bandet mellan husdjur och ägare. Beaphar står för forskning, innovation och skapar produkter för hund, katt och smådjur som stöder hälsa och välbefinnande för dem alla. Beaphar använder alltid kvalitetsingredienser som är strikt kontrollerade samt har en produktionsprocess som är tillförlitlig.

Vanliga frågor om Baggen

Jag saknar något från Beaphar i ert soritment, kan ni ta hem? Om du saknar något i Beaphars sortiment så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig! Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304.


Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur beaphars sortiment?

Vet du inte vilken produkt du behöver eller som passar dig och din hund, katt eller kanin? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter dina och ditt husdjurs behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Beaphars produkter, köp Beaphar billigt online eller i butik.

Länk till Beaphar