Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Bozita

Bozita Kattmat & Våtfoder för Hund & Katt

Bozita Kattmat & Bozita : Bozita är en av få Svensktillverkade kattmat och hundfoder. Bozita tillagar all bozita torrfoder katt liksom blötfoder med tanke på hållbarhet, miljö och en gemensam framtid. Kattmaten, våtfodret & blötmaten för hund samt blötmaten & våtfodret för katt tillverkas i deras moderna kök i Vårgårda som drivs med 100% förnyelsebar energi och som dessutom är livsmedelscertifierade enligt ISO 2200 sedan 2007. Bozita's sortiment består idag av Bozita kattmat, Bozita torrfoder katt samt Bozita katmat blötfoder. Hos oss kan du köpa Bozita kattmat enkelt och smidigt online eller i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm med möjlighet till fri hemleverans. Varmt välkommen in!


Genvägar: Bozita Torrfoder katt - Bozita Kattmat Blötfoder - Bozita Våtfoder för hund

Läs mer om Bozita Kattmat & Våtfoder hund

Kort om Bozita Kattmat & Bozita torrfoder katt

De råvaror som används i Bozitas kattmat kommer i så stor uträckning som möjligt från Svenska gårdar och svenska producenter. Därför kan du vara säker på att fodret är tillverkat med ett innehåll från ett av världens striktaste länder gällande djurskyddslagar som bland annat reglerar användningen av antibiotika och tillväxthormoner. Hund- och kattmaten förpackas i klimatsmarta förpackningar och har en låg miljöpåverkan som möjligt. Allt startade redan 1903 av en driftig göteborgare vid namn Aron Heyman med ursprung från Skottland tog han sina första steg till det som idag kallas Doggy AB som är den största katt och hundmatsproducenten i Sverige. Bozita Robur är en av många väl utvalda varumärken av kattmat, du hittar hela vårt sortiment av kattmat här -kattmat-.

 

Varför ska jag välja Bozita kattmat?

Bozita väljer alla råvaror med omsorg och använder en så stor andel färska,s venska råvaror som möjligt. Det säkerställer för en djurhållning i värdsklass med strik djurskyddslag och reglering kring användandet av antibiotika. Naturligt är bäs. Precis som råvarorna är givetvis Bozita kattmat tillverkat i Sverige, i det svenska köket i vårgårda. Köket är modernt och certifierad för livsmedel sedan länge. Vilket borgar för att du kan lita på produkterna och vara helt säker på att de inte innehåller något som är skadligt för dina husdjur.

Fördelar med Bozita kattmat

  • Svenska naturliga råvaror.
  • Inga onödiga tillsatser.
  • Fritt från GMO & BSE.
  • Svensk tillverkning.
  • Livsmedelcertifierade.

 

Bozita Kattmat

Bozita Kattmat erbjuder i dag ett superpremiumfoder för katter med och utan spannmål. Bozita torrfoder för katt innehåller en hög andel färskt svenskt kött som ger kattmaten en naturligt god smak och hög smältbarhet som katten kan tillgodogöra sig näringsämnena på bästa sätt. Oavsett behov så finns det en kattmat för din katt och kattunge i Bozita sortiment. Bozita har fått goda omdömmen av många hundar och katter genom tiderna. 

 

Bozita Torrfoder katt - Vetefritt foder

Bozita kattmat erbjuder i dag en komplett serie med kattmat från kattungen till den seniora katten och anpassade för alla typer av behov och aktivitetsnivåer. Den vetefria torrfoderserien innehåller bland annat torrfoder anpassat för katter med specifika behov så som Bozita Hair & Skin med lax samt Bozita Large med lax. Båda innehållandes både FOS och MOS som är prebiotiska fibrer som främjar en god och funktionell tarmflora hos katten. Denna kattmat innehåller också optimala balanser av vitaminer och taurin.

Bozita Spannmålsfritt

I Bozita torrfoder katt-serie finns det givetvis flera spannmålsfria alternativ med högt köttinnehåll med kött från bland annat svenska gårdar. Fodret är försedd med Cellulosafiber som minskar risken för hårbollar samt har ett balanserat mineralinnehåll för att främja urinvägarna. Balanserade nivåer av fettsyror så som Omega 3 och 6 säkerställer att hud och päls får goda förutsättningar hos katten. Mag- och tarmkanal får en främjad hälsa genom god näring med prebiotiska fibrer så som FOS och mos.

Bozita Kattmat blötfoder & Bozita blötmat katt

Bozita blötmat för katt och våtfodret för hund tillverkas i vårgårda med förstklassiga råvaror och innehåller inga onödiga tillsatser. Bozitas blötfoder är ett välsmakande våtfoder för katt med bitar i sås eller bitar i gelé. Blötmaten innehåller alla vitaminer och mineraler din katt behöver och kan användas både som helfoder och komplement. Smakerna är noggrant testade i Bozitas testpanel av katter. 


Bozitas kattmat blötfoder - utan spannmål

Alla Bozita blötfoder för katt är spannmålsfria och innehåller endast den högsta kvaliten av råvaror, många med svenskt ursprung. Precis som alla Bozitas produkter är den spannmålsfria blötmaten för katt också hållbart producerad i Sverige och erbjuder smakgaranti med pengarna tillbaka om din katt inte är nöjd. Katter har ofta ett för lågt vätskeintag och detta gör att kattens urin blir koncentrerat. När du utfodrar din katt med Bozita Våtfoder så säkerställer du att katten får i sig tillräckligt med vätska. 

 

Bozita våtfoder & blötmat hund

Våtfodret och blötmaten för hund innehåller en mängd olika sorter med spännande smaker med en svensk touch. Boiztas våtfoder för hund kan användas både som helfoder och som topping till torrfodret. Det finns flera varianter som även passar den känsliga hunden. Alla Bozitas våtfoder för hund är tillverkade i Sverige och innehåller i så stor utsträckning som möjligt Svenska ingredienser. Våtfoderrecepten är framtagna av nutritionister som är specialister på hundar, därför kan du lita på att din hund får alla sina behov tillgodosedda.  


Bozitas blötmat för hund - spannmålsfri

Precis som kattmaten är alla Bozita blötfoder för hund är spannmålsfria och innehåller endast den högsta kvaliten av råvaror, många med svenskt ursprung. Precis som alla Bozitas produkter är den spannmålsfria blötmaten för hund också hållbart producerad i Sverige och erbjuder smakgaranti med pengarna tillbaka om din hund inte är nöjd. 

 

Vanliga frågor om Bozita kattmat & Bozita blötmat hund

Vart tillverkas Bozita? Bozitas våt- och blötfoder för både hund och katt tillverkas i Sverige med svenska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Alla ingredienser är noggrant utvalda och kvalitet undersöks noga innan användning i maten för våra husdjur.

Hur lång hållbarhet är det på Bozita våtfoder? Hållbarheten eller bäst föredatum står alltid på förpackningen. Oöppnad förpackning är garanterad att hålla specifierade nivåer av vitaminer och analys fram till detta datum. Öppnad förpackning förvarad i kylskåp håller oftast mellan 24-48 timmar.

Är Bozita kattmat GMO-fritt? Bozita våtfoder liksom Bozita kattmat är helt fritt från GMO.

Är innehållet i Bozita av svenskt ursprung? Bozitas våtfoder för hund och katt är 100% svenskt, med endast svenska råvaror.

Är det smakgaranti på Bozita? Vi erbjuder 100% smakgaranti på alla foder! Om hunden eller katten av okänd anledning inte vill äta av fodret eller om du inte är helt nöjd med fodret erbjuder vi självklart 100% smakgaranti. Detta innebär att du kan byta till ett annat foder eller få pengarna tillbaka. För att nyttja detta så krävs det att du nyttjar smakgarantin inom 30 dagar från inköpstillfället. Kan uppvisa köpebevis i form av kvitto, kontoutdrag eller faktura samt att du har minst 80% av säckens innehåll kvar samt originalförpackning. Returfrakten för att nyttja smakgarantin står du för, givetvis kan du kostnadsfritt komma in i vår fysiska butik för att nyttja smakgarantin. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig med valet av foder.

 

Behöver du hjälp att välja rätt Bozita kattmat eller blötfoder till din hund, valp, katt eller kattunge?


Vet du inte vilket kattfoder, blötmat eller våtfoder du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett behov och smak. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Bozita köp online eller i butik.

1 2  55 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
Bozita Kitten Chicken
Bozita från 65 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Multibox Kött&Fisk bitar i sås
Bozita 149 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Multibox Kött Meny Bitar i gelé
Bozita 149 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Multibox Kött&Fisk bitar i gelé
Bozita 149 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Multibox Kött Meny bitar i sås
Bozita 149 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Feline Kitten Bitar i Gelé
Bozita 10,90 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Feline Indoor & Sterilised
Bozita 10,90 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Feline Sensitive Hair & Skin Bitar i Gelé
Bozita 10,90 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Feline Large
Bozita 10,90 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Feline Outdoor & Active Bitar i Gelé
Bozita 10,90 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Feline Sensitive Diet & Stomach Bitar i gelé
Bozita 10,90 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i Gelé med nötkött
Bozita 14 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i sås med Ren
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i sås med nötkött
Bozita 13,90 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i Gele med Kycklinglever
Bozita 14 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i sås med Lax
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i Gelé med Älg
Bozita 14 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i Gelé med Lax
Bozita 14 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i gelé Rik på Kyckling
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i sås med sill
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i gelé med Kanin
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Paté med Lamm
Bozita 28 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i sås med Ren
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Kalkon i sås Portionsförpackning
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i sås med Kyckling & Kalkon
Bozita 13,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Bozita Bitar i gelé med ren
Bozita 14 kr
Slut

1 2