Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Bozita Robur

Bozita Robur Hundfoder

Bozita Robur är ett Svensktillverkat hundfoder med tanke på hållbarhet, miljö och en gemensam framtid. Hunfodret tillverkas i deras kök som är beläget i Vårgårda och drivs i dagsläget med 100% förnyelsebar energi samt är livsmedelscertifierade enligt ISO 2200 sedan 2007. Bozita Robur erbjuder Svensktillverkade hundfoder för alla livstadier från valp till seniora hunden, för den känsliga samt med flera spännande smaker så som älg, kyckling, ren och lax. Alla Bozita Roburs hundfoder är helt glutenfria och med råvaror av högsta kvalitet.

Läs mer om Bozita Robur hundfoder

De råvaror som används i Bozita Roburs produkter kommer i så stor uträckning som möjligt från Svenska gårdar och svenska producenter. Därför kan du vara säker på att fodret är tillverkat med ett innehåll från ett av världens striktaste länder gällande djurskyddslagar som bland annat reglerar användningen av antibiotika och tillväxthormoner. Hundodrena förpackas också i klimatsmarta förpackningar och har en låg miljöpåverkan som möjligt.

Allt startade redan 1903 av en driftig göteborgare vid namn Aron Heyman med ursprung från Skottland tog han sina första steg till det som idag kallas Doggy AB som är den största katt och hundmatsproducenten i Sverige. Bozita Robur är en av många varumärken du hittar i vårt sortiment för hundfoder.

Läs mer om Bozita Roburs produkter


Bozita Robur Hundfoder


Bozita Robur erbjuder i dag ett superpremiumfoder för hundar med och utan spannmål. Oavsett behov så finns det ett hundfoder för din hund i Bozita Roburs sortiment. Robur har fått goda omdömmen av många hundar genom tiderna. Vill du läsa mer om Bozita Robur så kan du göra det på länken längst ner. Recepten är glutenfria och innehåller råvaror av högsta kvalitet samt höga nivåer av färskt svenskt kött för en god smak och optimal matsmältningsprocess.

Bozita Robur arbetar mycket med hållbarhet, vad detta innebär är att de bland annat har klimatsmarta förpackningar till deras produkter. Robur är mycket stolta över deras Miljöertifiering sedan 2002 (ISO 140001). Bozita Robur hundfoder erbjuder 100% smakgaranti - Detta innebär att du får pengarna tillbaka om din hund eller katt inte tycker om produkten eller om den inte motsvarar dina förväntningar. 

Bozita Robur har en helt egen testpanel som startades 1992, där de säkerställer att smakligheten är så pass hög att nästan ingen hund eller katt kan motstå Robur. Oavsett livstil, ålder eller storlek på hund så erbjuder Bozita Robur något för alla. Alla råvaror har i enlighet med den senaste forskningen omsorgsfullt valts ut och testats, allt för att skapa ett hundfoder som på ett naturligt sätt stärker hundens kropp. Är du osäker på vilket foder som passar dig och din hund bäst så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Bozita Robur - Valpfoder

I Bozita Roburs valpfoderrecept så har inget lämnats åt slumpen. Valpfoderrecepten är framtagna för att skapa ett valpfoder som ger din valp de bästa förutsättningarna för en sund och frisk tillväxt. Roburs valpfoder finns både för små och stora raser, är helfoder och tillverkade med ett vetefritt recept. Valpars kroppar är under stor stress och yttre påverkan under tillväxtfasen, därför innehåller Bozita Robur Puppy naturlig prebiotika som främjar tarmhälsan. Glukosamin och kondroitinsulfat försäkrar om bästa möjliga förutsättningarna för en hälsosam tillväxt och sunda leder. Naturliga betaglukaner från jäst är tillsatta för sina hälsofrämjande egenskaper. Roburs valpfoder innehåller endast förstklassiga råvaror som ger valpen utmärkta förutsättningar. För hud, päls och hjärnans utveckling så finns det välbalanserade nivåer av Omega-fettsyror.  

Bozita Robur - Vetefritt

Robur erbjuder i dag en komplett serie med hundfoder från valpen till senioren och anpassade för alla storlekar på hundar. Den vetefria torrfoderserien innehåller bland annat torrfoder anpassat för valpar, vuxna hundar, högaktiva hundar, valpar av stora raser och seniorer. Bozita Roburs alla foder är glutenfria och innehåller en hög andel färskt svenskt kött, ris och majs istället för vete. Roburs hundfoder innehåller flera av deras egenutvecklade receptedelar så som SPC och Macrogard som bidrar till både hunden immunförsvar och hundens allmäna prestationsförmåga. 

Bozita Robur - Singelprotein:

I Roburs torrfoderserie för hund så finns det flera varianter av hundfoder anpassat för känsliga och allergiska hundar så som Singelprotein-varianterna. Bozita Roburs singelproteinfoder för hundar är kompletta helfoder som finns i flera olika smaker och för hundar med olika behov. Precis som övriga Robur hundfoder innehåller även singelproteinrecepten FOS, som är en naturlig prebiotika som främjar tarmhälsan. De välbalanserade nivåerna av Omega-fettsyror bidrar även till en frisk hud och päls. Är du mer nyfiken på Roburs singelproteinrecept så kan du läsa mer om respektive produkt. 

Bozita Robur - Grain Free

Robur erbjuder även helt spannmålsfria produkter i sin hundfoderserie för de hundar som fungerar bättre på spannmålsfria foder. Alla Roburs spannmålsfria hundfoder innehåller naturliga FOS, det vill säga en naturlig prebiotika som främjar mag och tarmhälsan. Likaså finns Omega-fettsyror i välbalanserade nivåer som ger hundarna en sund hud och päls. Hälsofrämjande betaglukaner från jäst med hälsofrämjande egenskaper finns även i torrfodret för att ge din hund de bästa förutsättningarna. Bozita Roburs spannmålsfria hundfoder finns i flera smaker så som ren och kyckling.

 

Behöver du hjälp att välja rätt hundfoder till din hund eller valp?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din hund är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Bozita Robur, köp online eller i butik.

Bozita Robur Hundfoder