Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Carlson

Carlson Grind & Hundgrind

Carlson grindar för hund och katt, också kallade Carlson Pet Products är mest kända för sina husdjursgrindar och då framförallt hund- och kattgrindar. Carlsons grindar är tillverkade helt i stål och giftfria material med tuggresistent hållfasthet och deras patenterade djurdörr gör dem unika. Carlsons grindar passar alla typer av raser och livstilar. I Carlsons sortiment hittar vi t.ex. grindar som är låga nog att kliva över till grindar som är extra höga för större djur.

Carlson hundgrindar & valpgrindar

Läs mer om Carlson Grindar

Kort om Carlson hundgrindar & valpgrindar 

Carlson hundgrindar startade när de upptäckte att många hund- och kattägare använde baby- och barngrindar till sina husdjur. Vilket kanske inte var den bästa lösningen för våra husdjur även om det fungerade. Eftersom Carlson grindar är dedikerade att tillverka endast grindar för husdjur så använder de beständiga, tuggsäkra och helt giftfria material tillsammans med smarta lösningar på sina grindar för hund och katt.

 

Carlson gindar för våra husdjur


Carlson hund- & valpgrindar

Carlsons hundgrindar finns i alla möjliga olika varianter, höga, låga, breda, smala och fristående. Hos oss hittar du populära modeller hundgrindar så som universalgrind, maxi gate handsfree. Vi erbjuder full garanti på alla grindar och reservdelar kan beställas hem på önskemål.


Vanliga frågor om Carlson grindar 

Är Carlson grindar giftfria? Carlson använder endast giftfria material i tillverkningen av deras populära hundgrindar. På så sätt kan du vara trygg att oavsett om du har en hund eller valp som biter eller gnager så köper du en grind som som är giftfri och tål tuffa tag.


Hur lång garanti är det på Carlson grindar? Det är ett års fabrikationsgaranti på Carlson hundgrindar. Skulle något gå sönder så kan vi givetvis beställa hem reservdelar.

Jag saknar en produkt i ert sortiment från Carlson, kan ni beställa hem? Självklart kan vi beställa hem reservdelar, förlängningar eller grind vi normalt sett inte har i sortimentet. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304 så hjälper vi dig!

Kan jag komplettera & bygga ut min Carlson grind? De flesta av Carlsons hundgrindar kan byggas ut genom att komplettera med förlängningar. Förlängningarna finns i flera olika bredder och kan anpassas för att passa just din dörr eller öppning.

 

Behöver du hjälp att välja rätt hundgrind till din hund eller valp?

Vet du inte vilken typ av grind du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt grind utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Carlson grindar köp billigt online eller i butik med snabb hemleverans.

Till Hemsidan