Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Carnilove

Carnilove Kattmat & Hundfoder

Carnilove Kattmat & Hundfoder: Carnilove tillverkar i dagsläget både hundfoder och kattmatt i torr och blöt form med mottot "into the wild". Carnilove har utformats för att ta hänsyn till historiken av samlevnad mellan människor och hundar. Alla ingredienser och proportioner är framtagna enligt hundarnas och katternas kost innan jordbrukets uppkomst. Men att dagens tillverkning baseras på moderna tekniker och processer. 

Genväg: Carnilove Torrfoder för hund - Carnilove blötmat hund - Carnilove Hundgodis - Carnilove Torrfoder för katt - Carnilove blötmat katt - Carnilove Kattgodis

Läs mer om Carnilove för hund & katt

Kort om Carnilove

Tillverkningsprocessen är i dag mycket modern men med tänket att matcha ursprungsbehovet för hund och katt innan jordbrukets uppkomst. Alla kött och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med omsorg och kvalitet. Alla ingredienser kommer från kontrollerade och reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Carnilove Varumärket ägs av VAFO PRAHA s.r.o. som även tillverkar andra foder. Ursprunget är från Tjeckien och fodret för både hund och katt håller den allra högsta klassen i dag. Carnilove är ett relativt nytt varumärke och sist ut i Carniloves foderserie för hund och katt är Carnilove Fresh. Carnilove hundfoder & kattfoder har fått gott omdömme av våra hundar och katter.

Läs mer om Carnilove Hundfoder


Carnilove hundfoder

Carnilove hundfoder och hundmat finns i dag i tre olika former, dels den ursprungliga torrfoderserien för hund, samt smakrik blötmat för hund. Senast ut i serien är Carnilove Fresh för hund där man tillsatt färskt kött i tillverkningen för att de allra kräsnaste hundarnas smaklökar. Utöver blötfoder och torrfoder erbjuder även Carnilove utsökta och funktionella godisar för hund i både knapriga och mjuka format.

Carnilove torrfoder hund

Carnilove hundfoder i torr form är helt spannmålsfri och potatsfri. Grundidén är att allt kött till hundfodret skall komma från vilda djur så som ren, anka, fasan, kalkon, lamm, vildsvin och lax. Alla ingredienser är noga utvalda och kontrollerade. Alla produkter innehåller kräftdjursskal och broskextrakt för friska och hälsosamma leder. Alla Carniloves torrfoder för hund är sammansatta utan kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Carnilove hundfoder innehåller mycket nyttigheter från rötter, grönsaker och bär som alla har unika och specifika egenskaper för att bidra till Carniloves spannmålsfria hundfoderrecept.

Alla Carnilove hundfoder innehåller kräftdjursskal och borksextrakt. Skalen från kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor till broskskyddande ämnen så som glukosamin och kondroitinsulfat. Carnilove Puppy liksom, Adult och Adult large är delar av Carniloves ålder och storleksanpassade hundfoder.

Carnilove blötmat för hund

Liksom torrfodret innehåller Carnilove blötmat för hund endast kött från vilt samt bär från skogen. Allt sammansatt till en smakrik spannmålsfri och potatisfri paté som ingen hund kan motstå. Alla blötfoder för hund är helfoder förutom Puppy som endast är ett kompletteringsfoder. Carnilove blötmat för hund är ett utmärkt komplement för torrfoder och BARF-dieter.

Carnilove hundgodis - spannmålsfritt hundgodis

Precis som både blöt- och torrfodret för hund så innehåller Carnilove hundgodis bara kött från vilt och bär från skogen. Carnilove godis är ett uppskattat belöningsgodis för hund och finns i både mjuka (lätta att bryta sönder) samt hårdare knapriga hundgodisbitar. Båda fungerar utmärkt som belöning & träningsgodis för hunden. Alla varianter innehåller nyttigt kött, örter och bär.

 

Läs mer om Carnilove kattmat

Carnilove kattmat

Grundtanken med Carnilove kattmat är densamma som för hund vilket innebär, att Carnilove kattfoder och kattmat i dag finns i tre olika former, dels den ursprungliga torrfoderserien för katt, samt smakrik blötmat för katt. Senast ut i serien är Carnilove Fresh för katt där man tillsatt färskt kött i tillverkningen för att de allra kräsnaste katternas smaklökar. Utöver blötfoder och torrfoder erbjuder även Carnilove utsökta och funktionella godisar för katt i både knapriga och mjuka format.

Carnilove torrfoder katt

Carnilove kattfoder och kattmat i torr form är helt spannmålsfri och potatsfri. Grundidén är att allt kött till kattfodret skall komma från vilda djur så som ren, anka, fasan, kalkon, lamm, vildsvin och lax. Alla ingredienser är noga utvalda och kontrollerade. Alla produkter innehåller kräftdjursskal och broskextrakt för friska och hälsosamma leder. Alla Carniloves torrfoder för katt är sammansatta utan kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Carnilove kattfoder innehåller mycket nyttigheter från rötter, grönsaker och bär som alla har unika och specifika egenskaper för att bidra till Carniloves spannmålsfria och potatisfria kattfoderrecept.

 

Carnilove Blötmat för katt

Precis som katttorrfodret innehåller Carnilove blötmat för katt endast kött från vilt samt bär från skogen. Allt sammansatt till en smakrik spannmålsfri och potatisfri blötmat för katt av muskelkött som inte ens den kräsnaste katten kan motstå. All blötmat för katt i Carniloves blötmatsserie är helfoder Carnilove blötmat för katt är även ett utmärkt komplement för torrfoder och BARF-dieter

Carnilove kattgodis - spannmålsfritt godis för katt 

Precis som både blöt- och torrfodret för katt så innehåller Carnilove kattgodis bara kött från vilt och bär från skogen. Carnilove kattgodis är ett uppskattat belöningsgodis för katt och finns i både mjuka (lätta att bryta sönder) samt hårdare knapriga kattgodisbitar. Båda fungerar utmärkt som belöning & träningsgodis för katten. Alla varianter innehåller nyttigt kött, örter och bär.

Behöver du hjälp att välja rätt Carnilove hundfoder eller kattmat till din hund eller katt?


Vet du inte vilket foder, eller godis du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt hund- eller kattfoder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Carnilove, köp online med hemleverans eller i butik.

Länk till Carnilove

1 2 3  68 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Carp with Black Carrot Paté
Carnilove från 34 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Wild Boar with Rosehips Paté
Carnilove från 34 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Quail with Yellow Carrot Paté
Carnilove från 34 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Venison with Strawberry Leaves Paté
Carnilove från 34 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Buffalo with Rose Blossom Paté
Carnilove från 34 kr
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Pheasant with Raspberry Leaves Paté
Carnilove från 34 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Multipack
Carnilove 159 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Puppy Salmon & Turkey Burk
Carnilove 34 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat White Muscle Meat Chicken, Duck & Pheasant
Carnilove 24,90 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat White Muscle Meat Turkey & Salmon
Carnilove 24,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat White Muscle Meat Turkey & Salmon Kitten
Carnilove 24,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Trout enriched with Echinacea
Carnilove 19,90 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Rabbit enriched with Marigold for Kitten
Carnilove 19,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat White Muscle Meat Turkey & Reindeer
Carnilove 24,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Duck enriched with Catnip
Carnilove 19,90 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat White Muscle Meat Chicken & Lamb
Carnilove 24,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Wild Boar enriched with Chamomile
Carnilove 19,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Quail enriched with Dandelion for sterilized cats
Carnilove 19,90 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Cat Pouch Pheasant enriched with Raspberry Leaves
Carnilove 19,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Carnilove Dog Pouch Ostrich with Blackberries Paté
Carnilove 39,90 kr
Slut

1 2 3