Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Dog Copenhagen

Dog Copenhagen Sele

Dog Copenhagen: Dog Copenhagen är ett relativt nystartat företag som producerar och designar kvalitetsprodukter för dagliga äventyr med din hund, så som selar, halsband och koppel. Dog Copenhagens kanske mest populära produkter är Comfort Walk Air Sele och Comfort Walk Pro Sele. Hos oss hittar du ett stort urval av Dog Copenhagen sele, koppel och halsband i lager. Köp online med fri frakt eller få hjälp att prova ut en sele i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Välkommen!

Genvägar: Dog Copenhagen Hundhalsband - Dog Copenhagen Sele - Dog Copenhagen Koppel

Läs mer om Dog Copenhagen

Kort om Dog Copenhagen

Dog Copenhagens mål är att utveckla komfortabla och hållbara hundprodukter med en funktionell och attraktiv design. Enligt Dog Copenhagen är det just kombinationen av design, funktion och kvalitet som skiljer dem åt från övriga märken. Dog Copenhagen är inspirerade av det aktiva livet med våra fyrbenta vänner och vill endast använda de bästa tänkbara materialen. 

Dog Copenhagens erbjuder högkvalitativa hundselar med både hög komfort och justerbarhet. Comfort Walk Air hundselen är Dog Copenhagens enklare hundsele  som fungerar till aktiviteter med din hund så som promenader, springa med hunden, cykla, skidåkning, nosework, spårning för att nämna några. Comfort Walk Air hundselen finns i flera härliga färger och erbjuder stor justerbarhet. 

Söker du en hundsele med mer vaddering, handtag på ryggen och högre komfort så är Dog Copenhagens Comfort Walk Pro hundsele ett utmärkt alternativ. Även denna sele har en fästring på bröstet och rygg samt har mycket hög komfort och ergonomi.
Dog Copenhagen Comfort Walk Pro hundsele kan passar att använda såväl till vardags som till spårning, nosework, cykla med hunden, springa med hunden. 

Givetvis erbjuder Dog Copenhagen flera modeller av hundhalsband som passar de flesta hundar, små som stora. Urban explorer hundhalsbandet finns i flera fräscha färger och erbjuder hög komfort och bra ergonomi. Dog Copenhagen har även ett enklare hundhalsband, Urban Style som har en nättare design, lite enklare men har fortfarande samma höga kvalitetskänsla som alla andra Dog Copenhagens hundtillbehör. Matcha gärna din Dog Copenhagen hundsele eller hundhalsband med funktionella, praktiska och hållbara koppel. Urban Trail hundkoppel är ett smart hundkoppel för både stadspromenader och skogen. Urban freestyle hundkopplet har ett skönt vadderat handtag och smart justerbar längd. Oavsett om du behöver en sele, koppel eller halsband till din hund så kan du vara säker på att om du väljer en produkt ur Dog Copenhagen serie så kommer du och din hund vara nöjda en lång tid framöver. 

 

Dog Copenhagen för våra hundar

 

Dog Copenhagen Sele

Dog Copenhagen Comfort Walk Air

Comfort Walk Air Sele är väldigt enkel att använda oavsett aktivitet för din hund. Comfort Walk Airselen är försedd med ett spänne av aluminium som gör att du kan ta av och sätta på selen utan att behöva trä den över huvudet på hunden. Vilket många hundar inte tycker om. Effektiva 3M-reflexer försäkrar om att din hund syns även på årets mörkare månader. Liksom övriga Dog Copenhagen-produker har även denna hundsele ett separat fäste för en namnbricka eller ID-tagg. Dog copenhagen Comfort Walk Air sele hittar du här.

 

Dog Copenhagen Comfort Walk Pro

Dog Copenhagen Comfort Walk Pro hundsele har fyra justeringspunkter för att säkerställa optimal passform för alla hundar. Selen är designad för att ge hunden optimal ergonomi och är skonsam både mot nacke och rygg. Nya och uppdaterade Comfort Walk hundsele har ett gäng uppdateringar. Bland uppdateringarna hittar vi en omdesignad logotyp på bröstet nu med 3M-reflexer, uppdaterade plastdetaljer i ny färg och tåligare plast. Nya och uppdaterade justerbara remmar runt om samt förbättrade överlappningar mellan storlekarna. Rygghandtaget har också fått sig en uppdatering genom ett mjukare och greppvänligare material. Dog Copenhagen-produker har även denna hundsele ett separat fäste för en namnbricka eller ID-tagg.  Comfort Walk Pro-selen hittar du här.

 

Dog Copenhagen koppel 

Dog Copenhagen Urban Freestyle Koppel

Dog Copenhagen Urban Freestyle hundkoppel är ett mjukt och hållbart nylonband med justerbar längd. Hundkopplet har ett mjuk vadderat handtag i neoprene, effektiva 3M-reflexer, aluminiumdetaljer och en praktisk slinga att fästa påsar i. Nu även i uppdaterad varaint med fästpunkt vid handtaget som ger dig möjligheten att komplettera med en smart förvaringsväska samt nya uppdaterade metalldetaljer som nu håller samma höga kvalite som Pro-Serien. Ytterligare en nyhet för uppdateringen är en ny och lättare karbinhake med ett smart lås.

 

Dog Copenhagen Urban Rope koppel

Dog Copenhagen Urban Rope Leash Hunting Green hundkoppel är ett mjukt och hållbart runt nylonkoppel. Hundkopplet har ett mjuk vadderat handtag i neoprene, effektiva 3M-reflexer, aluminiumdetaljer och en praktisk D-ring att fästa tillbehörspåsen på. Urban Rope koppel är en nyhet för 2020. Repkopplet har samma lättviktshake som övriga hundkoppel från Dog Copenhagen och är dessutom är låsbar.  Urban Rope runda repkoppel är är 160 cm långt. Den smarta D-ringen kan användas till valfria tillbehör eller varför inte bajspåsarna? 

 

Dog Copenhagen Urban Trail koppel

Dog Copenhagen Urban Trail hundkoppel är ett mångsidigt hundkoppel med inbyggd förvaring. Uppdateringen för 2020 innebär en del nyheter för Urban Trail hundkoppel. Kopplet är nu försett med en ny uppdaterad färg på bandet, ny smart och löstagbar smart förvaringsväska för nycklar, bajspåsar m.m. Den gamla typen av hake är ny bytt mot en helt ny lättviktsmetallhake som är lätt att hantera med en smart låsfunktion. Kopplet är även försett med färggranna sömmar som markerar upp alla möjliga handtag. Urban Trail hundkopplet är försedd med ett mjuk vadderat handtag, effektiva 3M reflexer samt tre olika handtag för snabb och enkel kontroll. Vilket gör det till ett smart och flexibelt stadskoppel.

 

Dog Copenhagen Halsband

Dog Copenhagen Urban Explorer Halsband

Dog Copenhagen Urban Explorer hundhalsband är ett slitstarkt och lätt halsband för hund tillverkat i slitstarkt, smuts- och vattenavvisande material. Nya och uppdaterade Urban Explorer Collar har uppdaterade och tåligare plastdetaljer samt nytt och tåligare nylonband. I övrigt är det samma uppskattade och populära hundhalsband som tidigare. Urban Explorer halsbandet har e unika design som ger ger fullängsskydd av den mjuka stoppningen för en komfortabel daglig användning för din hund.

 

Dog Copenhagen Comfort Urban Style Halsband

Dog Copenhagen Urban Style hundhalsband är ett halsband för vardagsanvändning tillverkat av hållbart nylon med effektiva 3M reflexer. Nu i ny uppdaterad version från 2020. Urban style hundhalsband har fått nya tåligare och enklare plastspännen samt uppdaterade metalldetaljer till samma höga standard och kvalite som Pro-serien. Dog Copenhagen-produker har även detta halsband ett separat fäste för en namnbricka eller ID-tagg. 

 

Vanliga frågor om Dog Copenhagen 

Hur ska en Comfort Air Sele sitta? Att visa hur en sele skall sitta utan att visa direkt på hunden kan vara svårt. Därför har Dog Copenhagen producerat en video som visar hur Comfort Air selen skall sitta.
Jag saknar något från DC i ert sortiment, kan ni ta hem? Givetvis kan vi hjälpa dig att ta hem enligt önskemål. Vi försöker normalt erbjuda fullsortiment av Dog Copenhagen även om vissa produkter inte alltid hänger på hyllan. Har du önskemål eller frågor så kontakta oss gärna på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304


Hur lång garanti är det på Dog Copenhagen? Dog Copenhagen erbjuder hela 10 års garanti från köptillfället. Garantin omfattar fabrikationsfel. Vart tillverkas Dog Copenhagens produkter? Alla produkter tillverkas i dagsläget i kontrollerade fabriker i kina men är designade i Danmark. 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT HITTA RÄTT DOG COPENHAGEN-Produkt TILL DIN HUND?

Vet du inte vilken typ av vilken storlek du ska köpa? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en storlek som sitter rätt på din hund utifrån din hunds ergonomiska förutsättningar. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut koppel, halsband och sele på plats! Vi är stolta återförsäljare för Dog Copenhagen. Hos oss kan du köpa bra, Dog Copenhagen, billigt och prisvärt både Online och i butik!

1 2  62 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
1 2