Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Dog Gone Smart

Dog Gone Smart

Dog Gone Smart är ett företag som utvecklar och tillverkar högkvalitetsprodukter och lösningar för hund, katt och smådjur. Chris Onthank, en djur- och hundbeteéndeexpert startade Dog Gone SMart 2006 med en målsättning om att förse hund- och djurägare med smarta, innovativa och överlägsna produkter för att minska stress relaterat till djurägande. Dog Gone Smart har åtagit sig att hitta smarta och kreativa lösningar på hundägares vanligaste utmaningar vid badning, pälsvård och promenader. 

Dog Gone Smart Hundprodukter

Läs mer om Dog Gone Smart

Kort om Dog Gone Smart 

Chris och hans team brinner för att förse husdjursägare med specialiserade produkter och tekniker som löser utmaningarna hos den moderna djurägaren. Dog Gone Smart-teamet förstår det djupa förhållandet mellan husdjur och deras föräldrar. Därför har de gjort till sitt uppdrag att förbättra och förenkla vardagen. Dog Gone Smart har en unik målsättning - varje produkt måste leverera förstklassig kvalitet och överträffa de estetiska kraven hos moderna familjer.

Dog Gone Smarts grundare Crhsi startade företagets innovationscentrerade väg genom att introducera nanoteknik till husdjursindustrin med Repelz-it prisbelönta teknik som förhindrar vätskor, smuts och naturlig olja från våra husdjur att fastna  i Dog Gone Smarts tyger. Nu har Dog Gone Smart utvecklat sin produktportfölj från Repelz-It Nano Protection som nu inkluderar, hundsängar, hundkläder med mera. 

 

 

Vanliga frågor om Dog Gone Smart produkter 

Varför är Dog Gone Smarts produkter så speciella och bra? Dog GOne Smart använder sig av en patenterad teknologi kallad Repelz-It. Som effektivt tar bort och minimerar våra husdjurs smuts.

Repelz-It är insytt i tyget på djupet och gör på så sätt Dog Gone Smarts produkter vatten- och fläckavvisande. Smuts och vatten fastnar helt enkelt inte, vilket gör det enkelt att hålla rent. Materialet håller sig aktivt upp till 50 tvättningar, vilket innebär för de flesta djurägare flera år.


Jag saknar något från Dog Gone Smarts sortiment, kan ni beställa hem? Självklart kan vi hjälpa dig, saknar du någon produkt från Dog Gone Smart så hjälper vi dig gärna att ta hem specifika produkter. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på: 08-7020304.

 

Behöver du hjälp att välja rätt produkt ur Dog Gone Smart sortiment?

Vet du inte vilken produkt som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter dina och din huns behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare och användare av Dog Gone Smarts produkter, köp billigt online eller i butik.